hirdetés

Horoszkóp 2014 - Szűz

E jegy szülötteinek 2014-ben, általánosan jól alakulnak majd a dolgai, bár az elmúlt egynéhány évhez képest számos területen nagyobb ingadozásokra, váratlan, előre nem kiszámítható helyzetekre lehet számítani, melyek igencsak meglephetik, összezavarhatják. Ha azonban igyekszik stabil maradni és továbbra is logikusan cselekedni, hamar sikerül betömnie majd a támadt réseket.

A munka terén a legtöbb feladat egyértelműen az év első felében várja, ráadásul március és május között meglehetősen szerencsétlen időszakot élhet meg, így ekkor kissé lehangolttá és kevésbé motiválttá válhat. Ha túljut a gödrön, a nyáron adódik majd lehetősége pihenésre, s ősztől már újra nyugodalmasabb, sőt egyenesen megnyugtatóbb körülményekre számíthat.

hirdetés

A szerelemben dolgai hullámzóak, ugyanakkor stabilak lesznek, nem lehet nagy drámákra és szakításokra számítani. Érdemes minél több időt kedvesével töltenie, hogy mélyíthessék kapcsolatukat. Ha egyedülálló, a legnagyobb esély nyáron van az ismerkedésre, s, ha hagyja magát sodródni egy kicsit, őszre már kialakulhat egy tartós és érdemi kapcsolata, melytől sokat várhat a jövőben!