Horoszkóp 2014 - Kos

A Kos 2014-ben meglehetősen eseménydús, de nehéz évre számíthat, különösen a munka terén, ez azonban nem zárja ki a nagy eredményeket! Ugyanakkor nem várt problémák tömkelege léphet fel anyagi és családi berkeken belül is, melyeket, ha nem tud kellő alázattal és megértéssel kezelni, félretéve kirohanásait, akkor hosszútávon tartóssá válhatnak. Idén törekedjen inkább a hosszútávú stabilitásra, mint a kecsegtető, de kiszámíthatatlan ügyletekre, mert ezekkel most nagyon óvatosnak kell lennie.

Előmenetelének, karrierjének tartós növekedése érdekében 2014 egészében nagy szüksége lesz barátai és főleg munkatársai támogatására, segítségére, így érdemes kapcsolataira fokozottan odafigyelnie, akár üzletről, akár munkatársi viszonyról van szó.

Ami magánéletét illeti, kétségtelen, hogy a 2014-es év az erotika évének ígérkezik a Kosok számára! Ha kellően nyitott, rengeteg új és akár extrém élménnyel gazdagodhat idén, ráadásul mindennek csak pozitív végkimenetele lehet. Már januártól kezdődően egészen augusztusig csakis az érzelmi viharokban gazdag és mindent elsöprő szerelem lesz a középpontban, így, ha netán már egy kis nyugalomra számít a téren, az legkorábban is csak ősz kezdetekor következhet, hisz addig biztosan hajtja majd a vére.