Horoszkóp 2014 - Oroszlán

Az Oroszlán nagy tervei közül 2014-ben sok válhat valóra, ehhez azonban egy nagy adag szerencsére és nem kevés támogatásra is szüksége lehet, melyet azonban nem szívesen fogad el, úgyhogy érdemes átgondolni, hogy most mégis érdemes lenne. Jutalma, ha megbékél a gondolattal, hogy az, hogy néha segítségre szorul az ember, természetes, nem marad el!

Ami karrierjét, szakmai eredményeit illeti, kétségtelen, hogy a nagy lehetőségek éve lesz 2014, ugyanakkor fontos, hogy, különösen a nagyobb üzletekkel és a nagy haszonnal kecsegtető lehetőségekkel egész éven át legyen óvatos, mert sajnos a nagy bukás lehetőségét is magába rejti ez az esztendő. Ha viszont meggondoltan cselekszik, nem lehet semmi baj és nagy, hosszútávú eredményekre számíthat.

hirdetés

A csillagok állása az Oroszlán számára nem éppen a legkedvezőbb képet mutatja 2014-re a szerelem terén. Az év eleje vitákban és bosszúságokban gazdagnak ígérkezik kapcsolatában, s ennek némileg csak a nyár nyugalma vet véget. Ősszel ráadásul szenvedélyesebb és egyben szeszélyesebb is lesz a párkapcsolata, így jó lesz ügyelnie a szavaira. a szingli Oroszlánoknál sem lesz túl rózsás a helyzet, ugyanis idén kevés esély van sajnos arra, hogy megtalálják az igazit, de nem lehetetlen! A nyár például egész ígéretesen is alakulhat, ha nyitva tartják a szemüket.