Horoszkóp 2014 - Bika

A Bika számára 2014 ideális és kedvező évnek ígérkezik. Bár sok kihívásban és újdonságban lesz része, ez nem fogja megzavarni egyensúlyi állapotát, így, mondhatni kényelmesen fejlődhet tovább. Igazán szellemileg számíthat most nagy próbatételekre, s egy nagyobb utazás is képbe kerülhet, amivel szintén lehetőségek tárháza nyílik meg a tapasztalásra, fejlődésre.

Szakmailag ez az év remek táptalajt biztosít tanfolyamok, továbbképzések folytatásához, így, ha van lehetősége ilyesmire, mindenképpen éljen vele. Idén sem marad ki azonban, főként az év eleji hajtásnak köszönhetően, a határidőcsúszások és elmaradások miatti stressz, mely feltehetően júliusra tetőzik majd, aztán a nyári pihenőt követően ősszel újra a dinamizmus jellemzi a teendőket.

hirdetés

A szerelem terén is a korábbi éveknél lényegesen jobban alakulhatnak 2014-ben a dolgok. Ha valamikor, hát most minden esély meg van egy tartós és minden eddiginél mélyebb kapcsolat kialakulására, ráadásul egész éven át! Az év elején ugyan többnyire csak flörtökre (kapcsolatban veszekedésekre) lehet számítani, azonban nyárra, valamint őszre könnyen komolyra fordulhat egy viszony, mely felkavaró, ugyanakkor szenvedélyessé és romantikussá válhat, akár a filmekben!