Horoszkóp 2014 - Mérleg

A Mérleg 2014-ben rengeteg apró-cseprő üggyel lesz kénytelenek bajlódni szinte egész éven át, melyek igencsak próbára teszik idegeit, türelmét. Ha sikerül a bosszantó kis apróságok ellenére is türelmesnek és tapintatosnak maradnia, akkor mindezek ellenére nem kell nagyobb konfliktusra számítania sem a családjában, sem munkahelyén.

Ami munkáját illeti, idén meglehetősen sok tennivaló vár a Mérlegre, s munkatársaival is összetűzésekbe, kellemetlen helyzetekbe keveredhet, hanyagságuk, vagy éppen rosszindulatú megjegyzéseik miatt. Míg szakmailag sikerekre számíthat, s talán egy új, előnyösebb pozíció is képbe kerül, addig a pénzügyek terén nehéz lesz majd idén fenntartania az egyensúlyt.

Ami magánéletét illeti, mindenképpen pozitív évnek néz elébe! Sok új ismeretség és potenciális kedves kerül a közelébe, csak győzzön választani. A legintenzívebb időszaknak e téren a nyár ígérkezik, de ősszel is sok izgalmas éjszaka vár e jegy szülötteire. Azok a mérlegek, akik már tartós párkapcsolatban élnek nyugodt és garantáltan csalódásmentes évre számíthatnak szerelmükkel. Kisebb súrlódások főként év elején persze előfordulhatnak, de ezek nem lesznek komolyak. A leg erotikusan túlfűtöttebb hónap augusztus lesz, ekkor lesznek a legfülledtebb éjszakái, melyeket érdemes mélyen megélnie!