Horoszkóp 2014 - Skorpió

2014 küzdelmes, ám, ami a hosszútávú célkitűzéseket illeti, igen eredményes évnek ígérkezik a Skorpió számára. Mint mindig, nagy terveinek megvalósítása csak azon áll, vagy bukik, hogy a mindennapokban milyen gyorsan és mennyire tudja majd legyűrni a kisebb-nagyobb akadályokat. Ha sikerül következetesen és kitartóan végezni feladatait, nagy sikereket könyvelhet el idén.

Munkájában, karrierjében a minőség és a tartós eredmények éve lesz 2014. Különösen az év első felében rengeteg teendő hárul e jegy szülöttére, így gyakran lesz majd kimerült, fáradt és ingerült, de fontos, hogy ekkor se bántsa meg szeretteit, barátait. A nyár elejétől aztán egy kicsit nyugodtabb, pihentetőbb időszak következhet, amikor is lesz ideje kifújni és elengedni magát, majd ősztől újra kezdődhet a nagy hajtás, mely lendület aztán egészen az ünnepekig kitart.

A szerelem terén az év eleje meglehetősen unalmasnak és egysíkúnak adódhat, ahogy azonban egyre melegebbé, hosszabbá és napsütöttebbé válnak a nappalok, úgy az éjszakák is egyre forróbbá válnak majd. A nyár tele lesz majd erotikával, szenvedéllyel, de érzelmekből sem lesz hiány, így ideális időszaknak ígérkezik a flörtölésre, pártalálásra, vagy a már meglévő kapcsolat elmélyítésére. Élvezetes és szerelemben gazdag lesz tehát e jegy szülötteinek 2014!