Horoszkóp 2014 - Rák

A Rák számára 2014-ben hosszútávú, ám pozitív és megnyugtató változások következhetnek el. Míg az év eleje kissé nehézkesen indul, addig tavaszra, nyárra, de leginkább őszre, igencsak nagy bőségre számíthat. Családi és baráti kapcsolatai is sokat erősödhetnek az idén, hisz a sok munka mellet azért sikerül kellő mennyiségű időt szánnia ez irányú kapcsolatainak ápolására is.

Ami előmenetelét illeti, egész éven át sokat és keményen kell majd dolgozni, ugyanakkor ezzel most minden eddiginél messzebbre juthat! Ha nem lankad egész éven át kitartása és sikerül legyűrnie aggodalmait is, szeptember-október magasságára nagyon nagy eredményeket érhet el! Bízzon hát magában és legyen továbbra is szorgalmas, s idén nem kell majd csalódnia.

hirdetés

2014 a Rák magánéletét tekintve is a nagy változások éve lehet. Míg évelején unalmasan és viszonylag egyhangúan indulnak a dolgok, addig nyárra már flörtök és szerelmes éjszakák sokasága vár a Rákokra, az előbbi a szinglikre, míg az utóbbi a párban élőkre. Jó hír a magányos Rákoknak, hogy idén szinte egész éven át, de különösen nyár elejétől kezdve, nagy esély mutatkozik arra, hogy eltalálja Ámor nyila őket, s megtalálják végre az igazit! Legyen nyitott és tettre kész, ha eljő a pillanat, s nem fog csalódni!