Horoszkóp 2014 - Bak

A Baknak 2014-ben igencsak sok kihívással kell majd szembenéznie, különösen az év első felében. Mind családjában, mind pedig munkahelyén könnyen meg nem értéssel és akadékoskodással találkozhat, így különösen az első hónapok igencsak frusztrálóak és provokatívak lehetnek, ugyanakkor, ha képes mindezt hűvös fejjel, az időnként heves indulatait mellőzve kezelni, nyár elejére megnyugszanak a kedélyek és pihentetőbb hónapok következhetnek.

Munkájában az év első fele kemény időszaknak adódik, nagyon sokat kell majd hajtania, azonban ereje is ekkor lesz a maximumon. Ugyanakkor pontosan ekkor várható egy váratlan, pozitív változás is, mely fizetésemelés, előléptetés, vagy a karrierjében bekövetkező, más egyéb fontos fordulat formájában testesül meg.

hirdetés

Az őszi időszak szintén tevékenyebb lehet a szokásosnál, ám addigra belerázódik új munkaköreibe, s lendületesen lesz képes helytállni.

Míg az érzelmek tekintetében a legszerelmesebb hónapjának idén az április, addig az erotikusan legtúlfűtöttebbnek a december ígérkezik. Legnagyobb esélye a pártalálásra a tavaszi zsongás folyamán van, ám, mivel 2014 meglehetősen izgalmas és szerelmes évnek ígérkezik, így garantáltan a nyár sem telik majd unalmasan e-téren!