Egy igazán finom, magyaros pizza feltétjei a kolbász, hagyma és a csípős paprika, de vajon van még valami, vagy ennyi a varázslat? - Cikkünkből most kiderül! Mint minden országnak, Magyarországnak is megvan a maga gasztronómiája, sajátos ízvilággal, melyet, valljuk be, nehéz összetéveszteni másokéval, sokszor annyira kilógunk a sorból, szerencsére, a szó jó értelmében. A pizza ugyanakkor az olaszok büszkesége, mely alapvetően mediterrán ízvilágra lett "tervezve" és mégis, olyannyira összeillenek egy jó magyaros pizza esetében a tészta és a feltét, mintha nem is külön konyhából jönnének, bár, ha belegondolunk, hogy végtére is a mi "nemzeti pizzánk" a kenyérlángos, úgy már talán nem is olyan meglepő mindez. Cikkünkben ugyanakkor most az igazi, magyaros pizza összetevőit, feltétjeit és házilag való elkészítését, néhány recepttel tárgyaljuk.