Skorpió - március havi horoszkóp


A március a Skorpió számára a folyamatos megismerésről, a tanulásról és fejlődésről szól majd, ugyanis, számos új és érdekes ötlettel, elképzeléssel találkozhat, melyek nagyban elősegíthetik karrierjét. Ami a magánéletét illeti, az most rendkívül kalandosnak ígérkezik, s egész biztosan, az ágyban sem fog unatkozni aktuális partnerével. Kell ennél több?

Szakmai téren, vagy munkahelyén, számos változás mehet végbe a március folyamán, melyek kissé megkavarhatják a dolgok normál menetét, ugyanakkor, rengeteg új lehetőséget is kínálnak egyúttal, melyeket, ha sikerül időben észrevennie, a saját hasznára, szakmai fejlődésére tud majd fordítani, kedves Skorpió. Ehhez azonban az is kellhet, hogy egy kicsit több felelősséget vállaljon az eddigieknél, ez pedig növelheti az önre nehezedő nyomást és stresszt, aminek rendszeres oldására érdemes tudatosan törekednie. Karrierje a kikelet havában akkor fejlődhet a legdinamikusabban, ha megtalálja az egészséges egyensúlyt a munka mennyisége és az érdemi kikapcsolódásra szánt idő között, s ez által be tud állni egy olyan tempóra, amit hosszútávon is képes lehet tartani, hisz a nagy eredmények elérése mindig több időbe telik, mint a kis dolgok megvalósítása. Ami pedig elengedhetetlen a sikerhez, az a mindeközbeni, folyamatos tanulás, nyitottság és fogékonyság a világ dolgai iránt. Egészségét illetően, emésztőrendszeri panaszokkal küszködhet időnként, melyek jobbára a rossz étkezési szokásoknak tudhatók be. Próbáljon meg megteremteni a szükséges körülményeket, legalább, napi háromszori, nyugodt étkezésnek, amikor is nem foglalkozik mással, csakis az evéssel és az ízek élvezetével. Higgye el, egyenesen csodákat fog művelni ez a rituálé önnel, kedves Skorpió!

hirdetés

Szerelem

A tartós kapcsolatban élő Skorpió számára márciusban, a legfontosabb, hogy megtalálja kedvesével a módot arra, hogy is lehetne teljesebb és kielégítőbb kapcsolatuk, mindkettejük számára. Ez kívánhat némi türelmet és kreativitást öntől, ám a most befektetett energiák sokszorosan megtérülhetnek a hónap során, s valóban sokat javulhat a kettejük közti viszony, csak hozzáállás kérdése az egész. Arról nem is szólva, hogy az ilyen, "kapcsolatregeneráló", megújító időszakok egy pár nemi életében is pozitív fejleményeket hozhatnak, így igazán érdemes tavaszi nagytakarítást tartaniuk!

A jelenleg pár nélkül élő Skorpió életébe, nagy eséllyel léphet egy olyas valaki, aki egy egészen új vonalat képviselhet az által, ahogy vélekedik egy kapcsolat működéséről, s meglehet, hogy a szexualitáshoz is kifejezetten kreatívan és új szelleműen viszonyul, így, igazán izgalmasnak és élvezetesnek ígérkezik a március e vonzó valaki oldalán, akivel, még ki tudja, hová el nem jutnak majd! Amennyiben esetleg mégsem hengerelné le senki e tavaszköszöntő hónap során, akkor sem marad valószínűleg hoppon, kedves szingli Skorpió, ugyanis, egy-két kalandos éjszakára, ha többre nem is, de szintúgy meg van minden esélye.

A Skorpió márciusi magánéletéről bővebben itt: Skorpió március havi szerelmi horoszkóp