Kos - március havi horoszkóp


A március munka szempontjából azon Kosoknak kedvez majd leginkább, akik kellőképpen kötetlen munkakörben dolgoznak ahhoz, hogy szabadon kiélhessék a bennük rejlő kreativitás, persze, ettől függetlenül a kötött munkarendben dolgozó társaiknak sem lesz okuk a panaszra. Ami a szerelmet illeti, akár szingli, akár párban él, ez a hónap a megújulásról fog szólni, így nagy vízválasztó lehet a jövőre nézve!

A március a munka szempontjából, rendkívüli lehetőségeket tartogat a Kos számára, amikoris nem kell komolyabb visszatartó erővel számolnia, ugyanakkor, ehhez nagyon fontos felismernie és kezelnie esetleges gyengeségeit. Mindenkinek vannak problémás területei, ahol nem igazán mozog otthonosan, azonban, a gyengeségekben az a jó, hogy, a kitartó embereket, amilyen ön is, kedves Kos, arra ösztönzik, hogy nagyobb energiát fektessen beléjük, s ez által fejlődjön, ami később, nem csak a kompenzálódáshoz vezethet, hanem egyenesen, kiemelkedő eredmények eléréséhez is. Így válik a gyengeségből, erősség, a hátrányból előny, s a problémákból kihívás, majd azokból eredmény! Most mindebben, nagyban segítheti kreativitása, mely ékesen kifejeződhet, különösen a hónap utolsó tíz napjában, így a legnagyobb eredményekre is ekkor lehet számítani. Ha most jól gazdálkodik mindemellett erejével, s lendülete egészen a hónap utolsó napjaiig kitart, akár még egy kis jutalomra, a munkájában való könnyebbségre, vagy akár egy előléptetésre is lehet számítani! Az egészségét illetően, időnként fejfájás gyötörheti, ami a gyakori, stresszes állapotnak, illetőleg időjárásnak lesz legfőként köszönhető. Ne mindig csak a tüneti kezelést válassz, helyezzen hangsúlyt a megelőzésre is, azaz, étkezzen rendszeresen és nyugodtan, ne idegeskedjen mindenen, s néha igyekezzen alaposan kipihenni magát, akkor jóvalta kevesebb panasza fog előfordulni.

Szerelem

A stabil, tartós párkapcsolatban élő Kos párja érezni fogja rajta a pozitív gondolkodást, s gyakorta jó hangulatát, ami így, rá is ösztönzőleg hatva, fokozza majd a romantikát, szaporítja a meghitt pillanatokat, s így erősíti a kettejük közötti szálakat, ami akár most egy nagy és mindenképpen komoly előrelépést jelentő fordulóponthoz is vezethet! Amennyiben kapcsolatuk nem éppen harmonikus mostanában, akkor is enyhülni fognak az ide vezető, önökre nehezedő negatív hatások, így most csakis önökön múlik majd az, hogy helyre tudják-e állítani kapcsolatukat, s együtt folytatni tovább, vagy esetleg egy torz mosollyal, nem erőltetik tovább, ami, úgy tűnik, nem megy. Fontolják meg alaposan, hogyan döntenek!

A jelenleg szingli Kos márciusban, számos új emberrel ismerkedhet meg, akik közül ráadásul nem egy, mindjárt potenciális partnerjelölté is avanzsálhat. Bár elsőre minden tökéletes lehet, s az is tény, hogy minden randin, találkozón, lesz egy kis izgalom, s várakozás, az igaz szerelem már nem jön olyan könnyen, hiszen a mélyebb érzések kialakulásához mindenképpen időre lesz szükség. Eme folyamatot most úgy gyorsíthatja leginkább, ha végre elfelejti a múlt összes fájdalmát és csalódását, s újra nyitott szívvel, egy új szerelemre készen állva várja az eljövendőket!

A Kos márciusi magánéletéről bővebben itt: Kos március havi szerelmi horoszkóp