Rák - március havi horoszkóp


A Rák márciusban, munkáját tekintve, igen sokat fejlődhet és tanulhat, könnyen elsajátítva az új ismereteket. Magánéletét illetően, meglehet, hogy most nem sok ideje, lehetősége jut arra, hogy megélje vágyait, de valahogy néha mintha nem is akarná.

Szakmai téren, a Rák márciusban, meglehetősen sok kihívással kellhet, hogy szembe nézzen, melyek némelyikét nem lesz könnyű leküzdeni, azonban, ha mégis sikerül, most nagyot nyerhet! A mindennapos küzdelem és hajtás olyannyira lekötheti figyelmét és energiáit, hogy kifejezetten elhanyagolódhatnak érzelmi kapcsolatai. Ez egy bizonyos mértékig, nem feltétlenül tragédia, hiszen a nagy dolgok mindig sok áldozattal is járnak, ugyanakkor azért arra mindenképpen igyekezzen ügyelni, hogy ne konzerválódjon ez a helyzet életében, vagy, hogy nehogy elveszítsen a nagy fejlődés közepette valakit, mert azt semmi sem éri meg. Ha sikerül megtalálnia az egyensúlyt a szakmai fejlődés, vagy éppen tanulmányok, s családi élete között, akkor egy igazán eredményes és sikerekben gazdag hónap lehet a március! Egészsége is alapvetően jól szolgál majd, azonban a sokszor kapkodva elfogyasztott ételek néha megfájdíthatják hasát. Próbáljon valahogy kellő időt szakítani az étkezésekre.

hirdetés

Szerelem

A tartós kapcsolatban élő Rák márciusban szinte teljes mértékben másfelé koncentrálhat, s így ritkán lesz majd energiája, kedve a beszélgetésre, szerelmeskedésre, mégis, érdemes lenne valahogy, legalább minimális szinten fenntartani egyfajta folyamatosságot e téren. Sok múlhat most azon is, vajon párja hogyan reagál mindenre, s, hogy mennyire képes tolerálni gyakori fáradságérzetét, kimerültségét. Akár jól, akár rosszul, néha azért igyekezzen kitenni magért, biztos, ami biztos, nehogy a mostoha körülmények miatt, jelentősen meglazuljon az önök közti kapcsolat, mire észbe kapna!

A jelenleg szingli életmódot folytató Rák látóköréből, márciusban, szinte teljesen kieshet a szerelem, ami nem csak a pártalálást nehezítheti meg jelentősen, hanem meglehetősen leépítheti a már meglévő, esetleg éppen alakuló érzelmei szálakat is. Ne törődjön bele mindebbe, kedves Rák, ha tartósan fel akarja számolni az egyedüllétet! Harcoljon ellene, s szervezzen le még akkor is egy-két randit, ha azokra éppen este 10-re, vagy akár éjfélre tudja csak szabaddá tenni magát. Legalább lesz majd mit mesélni az unokáknak, ha éppen egy ilyen "extrém időpontban" megesett randin találnak egymásra az igazival!

A Rák márciusi magánéletéről bővebben itt: Rák március havi szerelmi horoszkóp