Oroszlán - március havi horoszkóp


Márciusban, kulcsszerep juthat felfogásának és hozzáállásának abban, mekkora eredményeket lesz képes elérni. Tegye magasra a lécet nyugodtan, kedves Oroszlán! Magánéletében is nagy hangsúlyt kaphatnak most a belső értékek és az őszinte érzések, melyek harmóniája nélkül most akár még ágyba bújni is képtelen lehet partnerével!

A munka és a vele való haladás, kétségtelenül egyik legfontosabb mozgatórugója a motiváció, s a dolgokhoz való pozitív hozzáállás. Az Oroszlán számára, nem csak az előbbiből, de az utóbbiból sem lesz hiány, ugyanis e hónap során, rendkívül energikusan állhat a dolgaihoz, így szinte nem is adódhat olyan kihívás, amivel ne tudna birkózni. Kényes kérdés lehet ugyanakkor az anyagi megbecsülés, mely most nem mindig lehet harmóniába az elvégzett munkával. Amennyiben finanszírozási kérdések merülnének fel, igyekezzen minél diplomatikusabb, ugyanakkor rámenősebb is lenni, hiszen csak így alkudható ki most a kívánt eredmény, vagy legalábbis egy jobb pozíció. Amennyiben valamiféle befektetésben töri most a fejét, bátran vállalhat kisebb, de akár egy nagyobb kockázatot is, ugyanakkor arra ügyeljen, hogy csak úgy vágjon bele bármi ilyesmibe, ha biztos abban, hogy akkor sem befolyásolja terveit hosszútávon negatívan mindez, ha mégis a legrosszabb verzió jönne be. Egészségét illetően, talán ildomos lenne egy általános kivizsgálást szorgalmaznia, biztos, ami biztos, amennyiben gyakran gyötri megmagyarázhatatlan fáradság, gyengeség vagy levertség. Lehet, hogy már egy kisebb fajta életmód-változtatás is sokat javít majd a dolgon.

Szerelem

A jelenleg tartós kapcsolatban élő Oroszlán magánéletében, központi szerepet kaphatnak most az érzelmek, melyek alapvetően meghatározhatják kedvét, mindennapjait, de akár szexuális vágyait is! Mind lelki, mind testi értelemben, nagyon fontos egy párkapcsolatban, hogy jól működjön az "adok-kapok", s, hogy tartósan, ne mozduljon el ez a viszony, semmilyen irányba, különben, hiánytünetek léphetnek fel, s ezek állandósulása esetén, előbb-utóbb az egyik fél, hajlamos lehet máshol keresni a boldogságot. Ne várják meg, míg ez bekövetkezne, kedves Oroszlán, üljenek le és beszéljenek, ha kell, ha pedig úgy érzik, minden rendben van, akkor is éberen őrködjenek, hogy ez így is maradjon!

A jelenleg szingli Oroszlán nehéz helyzetben lehet a párkeresést illetően, ugyanis most meglehetős bizalomhiánnyal küszködhet, egy korábbi, kellemetlen tapasztalat miatt. Minden óvatossága ellenére, mégis, igyekezzen kicsit nyitottabb lenni esetleges kiszemeltje felé, különben ő még zárkózottságát félreértve, ugyanúgy elbizonytalanodik, mint ön, s nem meri kinyilatkoztatni valódi érzéseit, s szép lassacskán eltávolodhatnak egymástól, mielőtt még egyáltalán kialakulhatott volna valami.

Az Oroszlán márciusi magánéletéről bővebben itt: Oroszlán március havi szerelmi horoszkóp