Bak - március havi horoszkóp


A Bak teendői márciusban igencsak megszaporodhatnak, s talán az egész év során nem kell majd annyi papírmunkával foglalkoznia, vagy emberrel együttműködnie, mint most. Szerelmi téren, nehéz lehet e hónap során megteremteni a minőségi kommunikációt, így nagy koncentrációt igényelhet, hogy ne csússzanak félre a dolgok.

Az egyik legmegterhelőbb és legkaotikusabb hónap a március lehet a Bak számára, ami miatt, biztosan nem ez lesz a kedvenc hónapja, ugyanakkor, a kemény munka és a sok erőfeszítést igénylő dolgok egyben sok lehetőséget is hordozhatnak magukban, a kérdés csak az, hogy áll hozzájuk az ember! Ha sikerülne kiaknázni egy ilyen lehetőséget, az nagyon sokat lendíthetne karrierjén, így már nem is az a kérdés, hogy sok lesz-e a munka, hanem inkább az, mennyire is éri meg majd önnek a helytállás. Amennyiben úgy érzi, jelenlegi pozíciójában semennyire, úgy esetleg érdemes lenne komolyan elgondolkodni egy váltásban, s máris megnyílhat a világ ön előtt. Ha viszont nagyon, akkor mindenképpen adjon most bele apait, anyait, ugyanis a kozmosz egy kis pluszt is tartogathat a jutalom mellé, ha derekasan helytáll. Hívja ehhez segítségül következetességét és racionalitásérzékét, másra nem is lesz tán szüksége, hiszen szakmai felkészültsége bőségesen elegendő lehet az elkövetkező próbatételek megugrásához. Egészségét illetően ugyanakkor, kissé megviselheti mindez, de különösen idegeit tehetik próbára a zsúfolt, zaklatott napok, tehát a stressz oldása kulcskérdés lehet, nem csak abban, hogy mennyire lesz képes dinamikusan végezni a feladatait, hanem abban is, mennyire maradnak feszültségmentesek családi és baráti kapcsolatai. Tegyen róla, hogy teljes mértékben azok maradjanak!

hirdetés

Szerelem

A jelenleg párban élő Bak számára, két nagyobb nehézséget is hordozhat magában szerelmi téren a március. Egyrészről, elfoglaltságai miatt, a szokottnál is kevesebb ideje és energiája maradhat kedvesére, másrészről pedig, némi kommunikációs problémával is számolnia kellhet, ugyanis, azon ritka alkalmakkor, amikor mégis egy nagyobb, érdemi beszélgetésre kerül sor, nehezen értetheti meg magát szerelmével és ez több konfliktus forrása is lehet. Amennyiben ugyanakkor szeretik egymást, nem lehet nagyobb bajra számítani, de mindenképpen érdemes tudatosan őrködniük a kapcsolatuk békéje és harmóniája felett, hogy ne jelentse annak végét ez a kedvezőtlen időszak.

Az aktuálisan egyedül élő Bak magánélete igencsak meggyérülhet márciusban, olyannyira, hogy gyakorlatilag még sokszor önmagára is alig jut majd ideje. Amennyiben mégis szánna érdemi időt az ismerkedésre, vagy éppen, egy már alakuló kapcsolat elmélyítésére, ez esetben pedig igencsak meggyűlhet a baja a kölcsönös párbeszéddel, s ez annyira sok különbözőséget eredményezhet most, hogy még csírájában elhalhat emiatt a bimbózó kapcsolat. Ettől még, ha nagyon akar, egy kis esély azért van a boldogság megtalálására, de ez esetben is rögvest, komoly próbatétel előtt állhat már az elején a nagy szerelem, így rendkívüli odafigyeléssel kellhet óvni, hogy aztán szárba szökjön a kapcsolat.

A Bak márciusi magánéletéről bővebben itt: Bak március havi szerelmi horoszkóp