Bika - március havi horoszkóp


A Bikának márciusban, a rossz berögződések és attitűdök okozhatnak némi nehézséget, ezért mindenképpen érdemes egy kicsit rugalmasabban gondolkodnia és megpróbálni jobban alkalmazkodni az aktuális körülményekhez. Szexuális élete is kissé gátolva lehet bizonyos külső behatások miatt, ám, ha türelmesen és megértően szemléli a helyzetet, valamint buzgólkodik azon, hogy jobb legyen a dolog, hamar átbillentheti pozitív irányba a mérleg nyelvét.

E jegy szülöttei meglehetősen konzervatívak, s igencsak ragaszkodnak a dolgaikhoz, elképzeléseikhez, s így nem igazán szeretnek kilépni a komfortzónájukból sem, ám most mégis ildomos lenne kicsit befogadóbbnak lenniük, s jobban nyitniuk mások és a világ felé, ha fejlődni akarnak, vagy nagyobb eredményeket, esetleg pozitív változást szeretnének elérni szakmai, vagy éppen családi életükben. Annál is inkább, mivel környezetükben e hónap során, lehet egy nagyobb változásra, átszervezésre is számítani, amihez sokkal könnyebben alkalmazkodhatnak, ha nem zárkóznak el bizonyos lehetőségek elől kategorikusan. Március idusán egy komolyabb döntés meghozatalára kerülhet sor, amivel nem csak önmaguk, hanem mások életére is jelentős hatással lehetnek. Igyekezzenek elkövetni azért mindent, hogy kellő mennyiségű információ birtokába jussanak ahhoz, hogy nagy valószínűséggel objektív és logikus döntést tudjanak végül hozni. Ami az egészséget illeti, mindig tájékozódjon az aktuális hőmérsékleti és egyéb időjárási viszonyokról, mielőtt útra kelne, kedves Bika, mert, ha nem elég körültekintő e téren, hamar meghűlhet, vagy felfázhat, aminek bizony kellemetlen következményei lehetnek.

Szerelem

A tartós párkapcsolatban élő Bika számára a március tartogat egy-két kihívást, amikor is komolyan próbára teheti kapcsolatát. Bizonyos külső nyomás, esetleg némi belső feszültség is kialakulhat, amelyek elhárítása és orvoslása szintén nagy odafigyelést, nyitottságot és kompromisszumkészséget igényelhet. Legyen megértő, türelmes és szerető párjával szemben, akkor biztosan és könnyebben túl lehetnek a nehézségeken. Most szexuális téren is zavaró körülmények léphetnek fel, aminek folytán, gyakran érezheti magát elhanyagoltnak, kielégületlennek e téren, ami még inkább nagy tűrőképességet igényelhet. Tartson ki, kedves Bika és meglesz az eredménye!

A jelenleg egyedül élő Bika márciusban kissé nehezen lehet képes ráhangolódni bárkire is, sőt, még akár egy-két kellemetlen, talán szexuális élmény is érheti, ami még inkább elveheti kedvét a pártalálástól és a szerelemtől. Ne az efféle emberekből induljon ki, kedves Bika, és semmiképpen se általánosítson miattuk, mert meglehet, hogy egyazon hónapban hozza össze az élet a legpozitívabb példával is, mint amikor a legnegatívabbal. Ha érzi a különbséget, felejtsen gyorsan és adjon egy lehetőséget az életnek a javításra!

A Bika márciusi magánéletéről bővebben itt: Bika március havi szerelmi horoszkóp