Éves horoszkóp 2019

A 2019-es évben nagy szerepe lesz az emberi kapcsolatoknak, a társas életnek, valamint a másokkal való együttműködésnek is, sok jegy számára éppen ezek a dolgok hozhatják majd meg az életébe az áhított sikereket. Mindeközben érdekes módon a racionalitás is nagyobb szerephez jut többeknél, még ha az érzelmek természetesen nem is szorulnak háttérbe. Mindent egybevetve egy nyugodtabb, de azért kellemes élményekben és sikerekben sem szűkölködő évnek nézhet elébe a legtöbb jegy 2019-ben.

Horoszkóp 2019

Forrás: pixabay.com; Fotó: Anja Osenberg; Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/n%C5%91-d%C3%ADj-moon-star-csillag%C3%A1szat-3084129/

Míg a korábbi években elsősorban azoknak volt lehetősége előbbre jutni és fejlődni, akik már sok tudást, ismeretet és tapasztalatot felhalmoztak életük során, ez az év jellemzően különösen kedvez azoknak is, akik szeretnének tanulni, vagy már meglévő tehetségüket és képességeiket fejleszteni.

2019-ben nagyon fontos az is, hogy ügyesen beosszuk az energiánkat, mert bár több jegy is azt tapasztalhatja, hogy rengeteg energiával gazdálkodhat, ha azt nem jól osztja be, akár rossz szokások kialakulásához, illetve pénzügyi és párkapcsolati, családi nehézségekhez vezethet.

Márpedig a társas kapcsolatok jelenthetik ennek az évnek az egyik alappillérét, és ez éppúgy jelenti a családot, barátokat és közeli ismerősöket, mint a munkatársakat, beosztottakat és feletteseket. Többször előfordulhat az is, hogy az egyébként jó szándékot mások a kommunikáció hiányosságai miatt interpretálják rosszul, de őszinteséggel és nyíltsággal ez legtöbbször elég könnyedén korrigálható lesz.

A szerelmet illetően az egyedülállóknak az ismerkedés most a szokottnál könnyebben mehet, az elköteleződés viszont kihívás elé állíthat sokakat. Ilyen esetekben a kölcsönös bizalom kiépítése fontos feladat lehet, ahogyan az is, hogy a világot és egymás világát közösen felfedezve világosan lássák, melyek a közös pontok, és melyek az eltérések kettejük között.

A párkapcsolatban élőknek sem kell aggódniuk, mert általában csak kisebb konfliktusok lehetnek, de ha ezeket helytelenül kezelik, azért mégis csak elmérgesedhetnek a dolgok. Több jegy számára elérkezhet a nagy horderejű döntések ideje is, amit természetesen nem árt előbb átgondolni.

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Gerd Altmann, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/geralt-9301/

hirdetés
december 22. - január 19. - Bak január 20. - február 18. - Vízöntő február 19. - március 20. - Halak március 21. - április 19. - Kos április 20. - május 20. - Bika május 21. - június 21. - Ikrek június 22. - július 22. - Rák július 23. - augusztus 22. - Oroszlán augusztus 23. - szeptember 22. - Szűz szeptember 23. - október 22. - Mérleg október 23. - november 21. - Skorpió november 22. - december 21. - Nyilas