Éves horoszkóp 2020 - Szűz

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Gerd Altmann, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/geralt-9301/

Szűz 2020-as horoszkóp

A Szűz számára a 2020-as év sok mindenben idézheti fel a 2019-es esztendő emlékeit és megéléseit, de a sok hasonló helyzet és érzelem ellenére szó sincsen arról, hogy a korábbi történések ismétlődének az újabb tizenkét hónapban is. Ellenkezőleg! Meglehet, hogy most már magabiztosan fog tudni kezelni olyan helyzeteket is, amelyeknél először csupán tanácstalanul latolgatta az esélyeket. Hányszor, de hányszor van olyan, amikor egy bonyolult helyzet után este eszünkbe jut, mit is kellett volna tenni vagy mondani akkor! Márpedig ebben az esztendőben többször is alkalma nyílhat rá, hogy valóban visszatérjen olyan szituációkba, amelyekhez hasonlóra már megtalálta a megfelelő megoldást. Mindez kiváló alkalmat ad nemcsak egyes régi tévedések kijavítására, de arra is, hogy fejlődést hozzon az életébe. Meglehet, hogy személyes, belső életében a Szűznek most könnyebb lesz dinamikus fejlődést elérnie, mint szociális vagy munkahelyi életében, ugyanakkor ez nem feltétlenül kell, hogy aggassza vagy bátortalanítsa, hiszen egy biztos alapot képező, kiválóan működő személyes élet segíthet abban, hogy dolgos módon felvirágoztassa élete más területeit is.

hirdetés

Szűz 2020-as karrier és egészség horoszkóp

Karrierjét tekintve a Szűznek akadhatnak olyan nehézségei, amelyek leküzdése sok energiát és viszonylag sok időt vesz igénybe, de amennyiben eléggé motivált és elhatározott, céltudatosan cselekedve fokozatosan elgördíthet minden akadályt az útjából. Mindezzel párhuzamosan olyan kisebb változtatásokat is képes lesz eszközölni, amelyek szinte láthatatlanul és erőfeszítés nélkül támogatják az előbbre jutását, mégpedig akár hosszabb időn át is. Még ha az elért áttörés nem is lesz drámai vagy mesébe illő, érdemes megtanulnia megbecsülni, amit elért, hiszen motivációt és lelkesedést adhat a tudat, hogy befektetett munkája és erőfeszítései koránt sem hiába valóak. Néha talán jó ötlet lehet megállni egy pillanatra, és megünnepelni az elért eredményeket. A Szűz egészségében nagyon nagy változás nem valószínű ebben az évben, de ha törődik az egészségével, sokat tehet azért, hogy mégis csak pozitív eredményekkel zárja az évet e tekintetben. Akár kisebb életmódbeli változások is lehetnek nagyon célravezetőek!

A Szűz 2020-as pénzügyeiről és karrierjéről bővebben itt olvashat: Szűz karrier és pénz horoszkóp 2020

Szűz 2020-as szerelmi horoszkóp

A szerelem terén a 2020-as év okozhat ugyan némi meglepetést időnként a Szűz számára, de alapvetően a korábbiakhoz hasonló helyzetekre lehet számítani. Mindazonáltal érdekes és fontos lecke lehet, hogy ne a környezetétől várja a változást, hanem aktívan tegyen a sikerért - lehetőleg úgy, hogy megfigyeli, mit csinált jól, és mit kellett volna másként tennie. Az imént ismertetett folyamat a személyiségfejlődés egy alappillére, de emellett a társas életét is pozitív irányba mozdíthatja hasonló hozzáállással, különös tekintettel a szerelemre. A jelenleg egyedülálló Szűz számára adott a lehetőség, hogy új lappal induljon, s ha lehet, még kiválóbb kezdődő kapcsolatba kezdjen, mit korábban valaha. Érdemes ugyanakkor elkerülnie azt a hibát, hogy csak a kapcsolat elején figyel annak megfelelő ápolására, hiszen ha hosszú távú boldogságot keres, akkor nem csak az első hetekben, hónapokban kell tennie ezért. A tartós kapcsolatban élő Szűznek most kiváló alkalma lehet arra, hogy a korábbi vitákat újragondolva mindkettejük számára kedvező, akár kompromisszumos megoldást eszeljen ki, ez pedig hosszabb ideje lappangó nézeteltérésnek vethet véget. Mindezen felül pedig kiváló alkalom nyílik arra is, hogy még tartalmasabban töltsön együtt időt párjával.

A Szűz 2020-as magánéletéről bővebben itt olvashat: Szűz szerelmi horoszkóp 2020