Éves horoszkóp 2020 - Oroszlán

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Gerd Altmann, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/geralt-9301/

Oroszlán 2020-as horoszkóp

A 2020-as év alapvetően az Oroszlán számára a személyes fejlődés ideje lehet, és ennek megfelelően alakulhatnak majd élete legfontosabb eseményei és folyamati is. Természetesen egyáltalán nem lesz eseménytelen ez az év, már csak azért sem, mert az Oroszlán szíve-lelke folyamatosan mozgásban lesz és fejlődik, ebből a fejlődésből pedig közvetlen környezete is gazdagszik majd, továbbá motiváltsága és lelkesedése sok ügyet előremozdíthat, és számos újabb folyamatot indíthat el, amelyek akár kölcsönhatásba is léphetnek más, már javában zajló folyamatokkal. Miután az Oroszlán nemcsak nagyszerű jellemfejlődésen, de számos szakmai fejlődésen is áteshet ebben az évben, így remek eredményeket várhat. Természetesen kapcsolataiba ugyancsak javulást hozhat, hogy önmagáról alkalma nyílik többet megtudni, s ez pedig a közérzetére gyakorolhat nagyon is pozitív hatást. Összességében tehát az Oroszlán számára kedvező, sok-sok fejlődést hozó év lehet a 2020-as.

hirdetés

Oroszlán 2020-as karrier és egészség horoszkóp

Nem sok olyan feladatra számíthat az Oroszlán ez évben, amely akár első ránézésre is lehetetlennek tűnne, ellenben azért akadhatnak olyan kihívások, amelyek gondolkozásra kényszerítik és fejlődésre sarkallják. Mindazonáltal éppen ezek lesznek azok, amelyeknek a legtöbbet köszönheti majd, hiszen az ilyen lehetőségek mintegy továbblendítik őt azokon az időszakokon, amikor már-már úgy tűnik, hogy a folyamatos tanulásban és fejlődésben stagnálni kezdene. Természetesen cseppet sem kizárt, hogy lendületes és fejlődésre kész személyiségét meghálálják némi plusszal, netán előrelépés lehetőségével, ami további motivációt jelenthet az egyébként is ambiciózus Oroszlánnak. Fontos azonban megjegyezni, hogy kerülendő lehet a túl sok vagy túl leterhelő feladat elvállalása, hiszen ez sok stresszhez vezethet, amelynek negatív hatásai lehetnek akár az egészségér is. Mihelyst úgy érzi, szorongás lesz úrrá rajta, az Oroszlánnak tudnia kell megálljt parancsolni magának, és érdemes ilyenkor némileg csökkenteni a tempót. A cél ugyanis a hosszú távú, fenntartható előbbre jutás, és nem pedig az, hogy rövid hajsza után kimerülten tekinthessen vissza egy eredményre, amelynek megszerzése nem jó, hanem kifejezetten stresszes emlékeket idéz fel.

Az Oroszlán 2020-as pénzügyeiről és karrierjéről bővebben itt olvashat: Oroszlán karrier és pénz horoszkóp 2020

Oroszlán 2020-as szerelmi horoszkóp

Az Oroszlán szerelme felfelé ívelő és jobbára fejlődést sugárzó lehet ebben az évben, amiben különösen nagy segítséget jelenthet az is, hogy önmaga alaposabb megismerése révén vágyait és elképzeléseit is könnyebben, pontosabban tudja majd közölni partnerének, így megelőzve az esetleges félreértéseket. Ugyancsak kiváló lehetőség, hogy kezdeményezőbb lehet, amivel olyan szikrát hozhat kapcsolatába, amihez hasonlóra már nagyon rég óta áhított. A jelenleg szingli Oroszlán mindenek előtt motiváltságával és kifinomult kommunikációs készségével tűnhet ki az első időszakban a tömegből, no és persze kifinomult stílusa is nagy segítség lehet ebben. Ezt követően már főként a céltudatos és empatikus személyiségéé lehet a főszerep, amelynek köszönhetően hamar belophatja magát kiszemeltje szívébe. A tartós kapcsolatban élő Oroszlán kapcsolata erősödésére számíthat, hiszen számtalan esetben lesz alkalma arra, hogy félreértéseket oszlasson el, és egyértelműen jelét adja érzelmeinek, miközben a másik oldalról legalább ilyen őszinteségnek örvendhet, ha kellően megértően és befogadó szívvel fordul párjához.

Az Oroszlán 2020-as magánéletéről bővebben itt olvashat: Oroszlán szerelmi horoszkóp 2020