Éves horoszkóp 2020 - Nyilas

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Gerd Altmann, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/geralt-9301/

Nyilas 2020-as horoszkóp

A Nyilas számára elsősorban szokatlan magabiztossága nyújt majd remek lehetőséget a fejlődésre a 2020-as évben, s noha ez a fajta erős, céltudatos önbizalom alapvetően pozitív tulajdonságként jelenik meg az életében, azért nem árt vigyázni arra, nehogy túlzottan is túlsúlyba kerüljön az óvatossággal és a józan szerénységgel és alázattal szemben. Természetesen nem kell röstellnie, ha magabiztosan vág bele az újabb és újabb feladatokba, de érdemes törekedni arra, hogy mindig kérdezzen, ha nem ért valamit, vagy éppen érdeklődjön, informálódjon mielőtt valami egészen újba kezd. Ebben az évben akár több olyan probléma kulcsára is rálelhet, amelyek eddig megkeserítették a napjait, és köszönhetően céltudatos hozzáállásának, ezeket most könnyű szerrel ki is küszöbölheti huzamosabb időre is. Az elkövetkező hónapok ideálisak lehetnek arra, hogy ami a múltban negatív volt, azt felszámolja, s így bizakodón, egyenes úton haladhasson egy lelkesítő jövő felé. Ebben az évben mindenek előtt türelemre, társas helyzetekre és elszántságra lesz szüksége.

hirdetés

Nyilas 2020-as karrier és egészség horoszkóp

A Nyilas olyan karrierlehetőségek elébe kerülhet, amelyekről korábban talán csak álmodott, és ha lecsap rájuk - amire igen nagy az esély -, akkor a fejlődés is ennek megfelelő lehet. Ami nagyon fontos, hogy ez nemcsak a presztízsében idézhet elő fejlődést, de a személyiségében és a szakmai tudásában, felkészültségében is, vagyis a változás alapvető és mindenre kiható lehet. Érdemes azon felül nyitott szemmel járni, és vizslatni, mely reakciói milyen válaszreakciókat váltanak ki, hiszen az összefüggések alapos ismerete az, amely a leghatékonyabb stratégiák megleléséhez elvezetheti. Mivel munkájában valószínűleg lelkiismeretes és szorgalmas lesz mindvégig, ennek a kitartásnak a gyümölcse sem marad el, az azonban még kérdés, hogy mennyire gyorsan vagy lassan érik be ez a gyümölcs - még ha ahhoz nem is fér kétség, hogy igen édes lesz. A Nyilas egészségét leginkább esetleges vakmerősége veszélyeztetni, s az, hogy olykor gondolkozás nélkül is belevág dolgokba. Kellő figyelmességgel és óvatossággal azonban könnyedén megelőzheti a bajt, és remek egészséggel élvezheti az évet.

A Nyilas 2020-as pénzügyeiről és karrierjéről bővebben itt olvashat: Nyilas karrier és pénz horoszkóp 2020

Nyilas 2020-as szerelmi horoszkóp

A Nyilasnak a 2020-as évben nagyobb problémája ugyan várhatóan nem lesz a szerelmet, párkapcsolatot illetően, ám néha túlzott magabiztossága miatt meglehet, hogy elsiklik majd a másik fél aggályai és szorongásai felett, ami sajnos nagyon rosszat tesz a korábban már kialakított bizalmas, meghitt légkörön, vagy akár egy nagyon új kapcsolat esetén egészen menthetetlen irányt is vehetnek a dolgok ennek hatására. A legfontosabb tehát, hogy szánjon elegendő időt és energiát rá, hogy meghallgassa a másikat, s ha kell, találjanak olyan közös tempót, amelyet mindketten képesek hosszú távon is vállalni. A jelenleg szingli Nyilasnak az ismerkedés folyamata egyébként zökkenőmentes lehet, és köszönhetően nyílt, őszinte és magabiztos fellépésének, sokaknál sikert arathat. Mégis meg kell találnia azt, aki mellett képes volna elköteleződni, ha épp ilyen céljai vannak. Tartós kapcsolatban a Nyilas végre felhozhat olyan témákat is, amelyek addig mélyen szunnyadtak, s így ködként lengték körül kapcsolatuk egy szeletét, s ha kellően érzékenyen és empatikusan kezeli a témát, akkor nemcsak ezt a ködöt szüntethetik meg, de a hatékony kommunikációról is új leckét tanulhatnak.

A Nyilas 2020-as magánéletéről bővebben itt olvashat: Nyilas szerelmi horoszkóp 2020