Éves horoszkóp 2020 - Mérleg

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Gerd Altmann, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/geralt-9301/

Mérleg 2020-as horoszkóp

A Mérleg számára a 2020-as év várhatóan némileg egyszerűbb lesz, mint azt megszokhatta, ami azonban egyáltalán nem jelenti az, hogy ne volna érdemes nagyon is törekednie az alaposságra és a szorgalomra. A legjobb hír természetesen az, hogy sikerei eléréséhez végre búcsút mondhat az idegőrlő, különösen időigényes folyamatoktól, mivel kis szerencsés fordulatok és váratlan könnyítések fogadhatják erőfeszítéseit, amelyek révén anélkül is kibontakozhatnak tervei és törekvései, hogy túl sokat kellene törnie magát a célokért. Csakhogy némi kockázatot is rejthet magában az, ha túl könnyedén érkezik a siker: meglehet, hogy egészen felhagy a bonyolultabb feladatok szorgalmas teljesítésével abban bízva, hogy úgyis szerencséje lesz. Ez azonban nem alapozza meg kellően sem a személyes fejlődést, sem pedig a hosszú távú sikert, még ha rövid távon kényelmesnek és viszonylag megfelelőnek tűnik is. Érdekes fordulat lehet még, hogy ebben az évben felélénkülhet bizonyos hobbik iránti érdeklődése, s így lényegében szórakozva tanulhat és sajátíthat el új készségeket. A 2020-as évben jó tanács lehet, hogy a Mérleg főként önmagára és a hozzá legközelebb állókra figyeljen, s ne pazarolja az idejét olyasmire, amely ettől feleslegesen időt vonna el.

Mérleg 2020-as karrier és egészség horoszkóp

A Mérleg számára döntő fontosságú változások következhetnek be a karrierlehetőségek terén, előfordulhat például, hogy az előrelépés lehetősége kecsegtet, netán egy jobb, több szempontból is kifizetődőbb ajánlatot sikerül kiszemelnie valamikor ebben az évben. A 2020-as év a Mérleget feltehetőleg nem különösebben terheli majd le, hacsak nem vállal szükségtelenül is túl sok feladatot olykor. Meglehet, hogy időnként még picit unalmasnak is tartja majd a tempót és a kihívások hiányát, de amennyiben megtanulja, hogy hogyan fordíthatja hasznára ezeket a körülményeket, úgy akár rövid időn belül is jelentős pozitív változást sikerülhet elkönyvelnie. Fontos lehet most az is, hogy figyeljen egy kicsit önmagára: milyen tulajdonságait lenne érdemes fejleszteni, hogy igazán kiteljesedjen, vagy éppen milyen munkakörnyezetet kellene találnia? A hasonló kérdések megválaszolásával sokat javíthat elégedettségén még a következő évekre vonatkozóan is. A Mérleg ebben az évben egészsége miatt sem kell, hogy aggódjon, az alapvető elővigyázatosság, így például a szükséges szűrővizsgálatokon való részvétel és az egészséges életmód mellett egészen valószínű, hogy remekül érzi majd magát.

A Mérleg 2020-as pénzügyeiről és karrierjéről bővebben itt olvashat: Mérleg karrier és pénz horoszkóp 2020

Mérleg 2020-as szerelmi horoszkóp

A Mérleg a szerelemben ezúttal nem sok bonyodalomra, de annál több kellemes, sőt, fergeteges pillanatra számíthat, s kis szerencsével olyasmit érhet el, amire már nagyon- nagyon rég óta vágyott. A 2020-as évben nem különösebben várhatóak olyan akadályok, amelyek kétségbe ejthetnék, netán megalkuvásra kényszeríthetnék őt párkapcsolatában vagy éppen a társkeresésben, ellenben a sima, akadálymentes terep kellő önbizalmat és elegendő motivációt nyújthat számára ahhoz, hogy aktívan és nyílt, őszinte érzelmekkel formálja alakuló, vagy akár tartós kapcsolatát. A jelenleg szingli Mérlegnek elérkezhet végre az idő arra, hogy ne csak a másik fél kezdeményezésére várjon, hanem igenis merje kimondani, mit érez, szeretne, vagy gondol. Számára mindenképpen nagy sikereket hozhat, ha picit nyitottabbá is válik az új emberek iránt, és készséggel tárja ki eléjük személyisége legszebb vonásait. A tartós kapcsolatban élő Mérlegnek sincs miért aggódia: várhatóan kiegyensúlyozott lehet kapcsolata párjával, és bőven akad majd lehetőség a testi, lelki és gondolati egyensúlyok közös megteremtésére is, ami pedig kiváló, hosszan tartó összhangot kovácsol majd.

A Mérleg 2020-as magánéletéről bővebben itt olvashat: Mérleg szerelmi horoszkóp 2020