Éves horoszkóp 2020 - Bika

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Gerd Altmann, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/geralt-9301/

Bika 2020-as horoszkóp

A Bika számára a 2020-as év különös vágyat ébreszthet arra, hogy visszatérjen a dolgok megszokott sodrába, ám hogy ez a vágy, vagy cél teljesül-e, abban több tényezőnek is szerepe lesz. Az elmúlt év több kihívást is hozhatott a Bika életébe, aki olykor emiatt türelme és teljesítőképessége határára sodródhatott, most azonban végre megérezheti a változás szelét, hiszen némileg nyugalmasabb vizekre evezhet. Meglehet azonban, hogy ebben éppen önmagát akadályozza majd, hiszen nem elég a külső tényezőknek nyugalmasnak lenniük, ha a Bika legbelül telis-tele van nyugtalansággal és egyfajta túlzott tenni akarással. Érdemes szem előtt tartani, hogy az életben mindennek megvan a maga helye és ideje, és egyes dolgokat akkor sem lehet siettetni, ha már nagyon szeretne valamiféle változást a kérdésben. Bizonyos esetekben a türelemmel lehet a legtöbbet elérni, hiszen türelmesen, de éberen várakozva könnyedén feltűnhet, hogy mikor adódik alkalom arra, hogy végre a várva várt fejlődés útjára léphessen. Ahogyan pedig az olyan gyakran lenni is szokott, a kezdeti lépések után a többi már adja magát, s csak követni kell a kitűzött célokat ahhoz, hogy valóban el is érje őket. Újabb fontos kihívás lehet az is, hogy egyszerre több mindenre kell majd figyelni, ami azonban csak akkor okozhat jelentősebb nehézséget, amennyiben túlzottan is aggodalmaskodik egy-egy probléma miatt, s másra nem is figyel már oda.

hirdetés

Bika 2020-as karrier és egészség horoszkóp

A Bika a hivatásában töretlenül fejlődésre számíthat, ha hajlandó lesz a tőle megszokott odafigyeléssel és gondossággal végezni a munkáját. A monotonitást megtörendő olykor érdemes kisebb újításokkal, változtatásokkal is megpróbálkoznia, nehogy kiégés legyen a dolog vége. Mindenesetre nagyobb problémákkal várhatóan nem kell majd szembe néznie, így nyugodtan koncentrálhat arra, hogy fejlődjön, és meglévő készségeit okosan felhasználva előrébb juthasson karrierjében. Amennyiben pedig úgy önt, hogy új dologba kezdene, érdemes megfontolnia azt is, hogy biztosan lesz-e elegendő energiája és motivációja ehhez - nehogy félúton kelljen rádöbbennie, hogy nem egészen úgy alakulnak a dolgok, amint azt remélte. Persze, koránt sem kell elvetni ennek az egyébként remek gondolatnak a lehetőségét, de a hirtelen és megalapozatlan döntések itt is kellemetlenségekhez vezethetnek. A Bika egészségét illetően most leginkább akkor szembesülhet problémákkal, ha túlzottan is elkényelmesedik az életmódja, és így már nem szakít időt az egészséges, sportos tevékenységekre. No persze nem szükséges maratont futnia vagy hirtelen új sportágban élre törni, de azért egy pár perces séta nap mint nap minden bizonnyal belefér az életébe, csak egy kis elhatározás kérdése az egész...

A Bika 2020-as pénzügyeiről és karrierjéről bővebben itt olvashat: Bika karrier és pénz horoszkóp 2020

Bika 2020-as szerelmi horoszkóp

A Bika számára a 2020-as év is rengeteg kiváló lehetőséget, kellemes, vagy éppen észveszejtően emlékezetes pillanatot rejthet, ami mellett azonban néhány kisebb kihívásra is számítani lehet - amelyeken sikeresen túljutva azonban még tovább fejlődhet, vagy fejlesztheti a kapcsolatát is. Talán mindennél fontosabb lehet, hogy soha ne csak saját elhatározásból erőltesse a döntéseket, hanem mindig vegye figyelembe, hogy párja - vagy éppen reménybeli párja, amennyiben szingli - mit szeretne, s hogyan tudná elképzelni a közös jövőt. Egyáltalán nem életképes ugyanis egy olyan kapcsolat, amelyet csakis az egyik fél vágyai és céljai alapján formálnak. Egyébiránt a jelenleg egyedülálló Bika a legjobbat valószínűleg akkor teszi, ha kihasználja az alkalmat az ismerkedésre, amint erre lehetőség adódik, és nem pedig azon nyomban kötelezi el magát. Ez alól kivételt csak az jelent, ha nagy szerencséjére már a keresgélés legelején megtalálja a hozzá illő társat. A tartós kapcsolatban élő Bika számára ezzel szemben éppen az lehet az ideális döntés, ha olykor a megérzéseire hagyatkozik, és a hosszas mérlegelést félretéve olyasmibe vág bele, amihez hasonlóval korábban még nem próbálkozott. Ez felpezsdülést és izgalmakat hozhat a kapcsolatába, amely révén újra elmélyülhetnek egymás társaságának varázsában.

A Bika 2020-as magánéletéről bővebben itt olvashat: Bika szerelmi horoszkóp 2020