Éves horoszkóp 2020 - Kos

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Gerd Altmann, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/geralt-9301/

Kos 2020-as horoszkóp

A Kos számára a 2020-as várhatóan egy meglehetősen nyugalmas, már-már csendes és pihentető év lesz. A legtöbb dolog ugyan nyugodt mederben csordogál tovább, de azért akar egy és más, amire érdemes lesz figyelnie e jegy szülöttének, hiszen éppen azok a dolgok, s az élete azon aspektusai hozhatják a legtöbb változást, amelyek sodra némileg meglódul. Itt nagyon fontos megjegyezni, hogy a változás lehet pozitív és negatív is, és hogy végül melyik forgatókönyv válik be, az nagyban függ a Kos gondolataitól, mentális és szellemi felkészültségétől, valamint attól, hogy mennyire lesz kész áldozatokat hozni akár a maga javára, akár egy olyan ügy érdekében, amelyet szépnek és fontosnak lát. Az élet más területeit sem kell hanyagolni - ott a kisebb változások, mindenekelőtt persze a fejlődések lehetnek azok, amelyek révén egy pozitívabb jövő épülhet mozzanatról mozzanatra, mint ahogyan a ház tégláról téglára ugyan, de csak felépül. Mindamellett lényeges tudnivaló, hogy egy igazán szórakoztató és emlékezetes év eléréséhez most kreatív lépésekre lehet szükség, de persze a nagyon is a Kosra jellemző lelkesedést és életkedvet sem szabad maga mögött hagynia. Egy kis huncutság és csintalankodás ugyancsak nem árt olykor, de a komoly döntéseknek és mély érzelmeknek is megvan a maga ideje. Mindezen felül még egy fontos szabály, hogy igyekezzen szeretni, és engedni, hogy szeressék.

hirdetés

Kos 2020-as karrier és egészség horoszkóp

A Kos karrierje 2020-ban néhány kihívás mellett remekül alakulhat, mindenek előtt említést érdemel például az, hogy az alapvetően a csendes, nyugodalmas környezet végre alkalmat adhat az előre tervezésre és a befektetésre is. Természetesen most is igaz, hogy főleg a hosszú távú hiteleknél ügyelni kell arra, hogy nem tudható, mit hoz a jövő, és milyen változásokkal kell majd szembe nézni, de ha a cél és a körülmények megfelelőek, akkor akár némi kölcsönnel is meg lehet próbálkozni, alapos utánajárás után, nehogy "csapda" legyen a helyzetben. A Kos leginkább szakértelmével és sokrétű, átfogó tudásával kerülhet előrébb professzionális életében, s még ha nem is minden alkalommal sikerül ezzel célt elérnie, azért összességében mégis csak pozitív irányba viheti az életét szorgalmával és intellektuális készségeivel. Az egészséget illetően elsősorban legfeljebb kisebb akadályokba ütközhet, ám ha ezekkel nem törődik eleget, az eléggé megviselheti a Kost. Így aztán nagyon fontos, hogy ne vegye a problémákat félvállról, és amikor csak teheti, keressen menten megoldást, vagy járjon utána, vajon tehet-e bármit, amitől egészségét ismét egészen tökéletessé teheti. Másfelől viszont túlaggódni sem kell a dolgokat, hiszen a kisebb problémák egy része idővel magától megoldást nyer.

A Kos 2020-as pénzügyeiről és karrierjéről bővebben itt olvashat: Kos karrier és pénz horoszkóp 2020

Kos 2020-as szerelmi horoszkóp

A szerelmet illetően a Kos számára alapvetően a biztonság, meghittség jelentheti a legfontosabb értékeket, s legyen szó tartós párkapcsolatról vagy ismerkedésről, nem is nagyon lesz hajlandó alább adni elvárásaiból e két területen. Utóbbi némi konfliktushoz is vezethet, a megoldást azonban ilyenkor sem az elzárkózás jelenti, hanem ellenkezőleg: a még kifinomultabb kommunikáció elérésével rendkívül sokat lehet lendíteni minden olyan szituáción, amikor látszólag holtpontra érkezett egy párbeszéd. Természetesen számtalan érdekességet és fejlődési lehetőséget is tartogat az idei év szerelmi téren is, így például a jelenleg szingli Kos számára az eddigieknél komolyabb lehetősége nyílik a színvonalas, érzelmeken, intellektuson és ösztönökön egyaránt alapuló ismerkedésre, így olyan kapcsolatra is van esélye, amely valóban teste-lelke minden porcikáját működésbe hozza. A tartós kapcsolatban élő Kos számára ez a tizenkét hónap elsősorban arról szólhat, hogy a már biztos alapokra újabb pilléreket húzzon fel, netán apró, hétköznapi kedvességekkel, szép élményekkel tovább "csinosítgassa" a párkapcsolatát. Akárhogy is, az eredmények előreláthatóan kiválóak lesznek, s ehhez csak némi igyekezetre és odafigyelésre van szükség.

A Kos 2020-as magánéletéről bővebben itt olvashat: Kos szerelmi horoszkóp 2020