Éves horoszkóp 2020 - Rák

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Gerd Altmann, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/geralt-9301/

Rák 2020-as horoszkóp

A Rák számára a 2020-as a lassú, de alapos és tartós változások és megújulás éve lehet, márpedig ennek első lépéseként valószínűleg önmaga tüzetesebb megismerésébe kezd majd bele akár tudatosan, akár ösztönösen - vagy éppen a kétféle érzékelést és cselekvést ötvözve egymással. Az önismeret felé vezető út gyakran rögös lesz ugyan, de aztán várhatóan mindig sikerül előrelendülni, és egyre többet megtudni arról, kicsoda is, és miféle céljai, vágyai vannak valójában az életben. Olykor ehhez arra lehet szükség, hogy fókuszát önmagáról a külvilágra vetítse át, és nézze, figyelje nyitott szemmel mások miként élnek, éreznek, kapcsolódnak a világban. Meglehet, hogy kellő empátiával beleképzelve magát a helyükbe hamar rádöbben egy-egy rég dédelgetett vágyára, néhány erősségére, vagy éppen arra, miben kellene változást elérnie. Így például ha alaposan megfigyel egy gyermeket felidézheti, mit szeretett egészen fiatalon, mik motiválták, s miben különbözött személyisége mostani önmagától. Más esetben barátok, szerelmesek, boldog családok látványa ösztönözheti arra, hogy tovább fejlessze, ápolja hasonló kapcsolatait, de nem kizárt az sem, hogy egy rendkívül lelkes kolléga olyan példát mutat a karrierje építésében, amihez hasonlót különösen is nagy kedvvel követne.

hirdetés

Rák 2020-as karrier és egészség horoszkóp

A 2020-as év a karrierben nagy változást hozhat a Rák életébe, amely változás jó eséllyel legalábbis részben pozitív és emlékezetes lesz. Egyes negatív történések leginkább akkor fordulhatnak elő, ha nem saját kompetenciái, hanem a társadalom elvárásai szerint vállal el projekteket, feladatokat és kihívásokat. Így például meglehet, hogy szívesen választ kommunikációt és ügyfélkapcsolatot igénylő tevékenységet a média nyomására, holott alapvetően introvertáltként megtehetné, hogy más területen sikeres legyen, netán csak azért választ egy foglalkozást, mert azt sugallják, az értékesebb annál a hivatásnál, amelyről pedig mindig is álmodott. Fontos tehát, hogy döntéseit minden esetben önmaga alapos ismerete mellett, tudatosan és saját javát (is) szem előtt tartva hozza meg. Pénzügyeiben ugyancsak fontos tanács lehet, hogy ne hagyatkozzon a reklámra és népszerűségre, hanem okosan és alapos utánajárással válassza a legmegfelelőbb és legtesthezállóbb lehetőséget. Egészségét illetően a Rák ebben az évben valószínűleg kiváló hírekre számíthat, és még ha akadnak is picit nehezebb vagy inkább kellemetlenebb időszakok, összességében kiváló alkalom lehet ez arra, hogy aktív életmóddal ünnepelje meg egészségét.

A Rák 2020-as pénzügyeiről és karrierjéről bővebben itt olvashat: Rák karrier és pénz horoszkóp 2020

Rák 2020-as szerelmi horoszkóp

A Rák számára nagyon fontos lehet a 2020-as évben, hogy esetleges korábbi csalódásait félre tegye, és azokért semmiképpen se marcangolja magát tovább még akkor sem, ha korábban így tett. Ahhoz, hogy pozitív változás következzen be, mindenek előtt önmagát kell megváltoztatnia, beleértve ebbe nemcsak a kisebb hibákat, de természetesen a kisebb, mindennapi és a nagyobb, életre szóló döntéseket is. Ehhez azonban előbb saját magát kell igazán jól megismernie. A párkapcsolatban élő Rák számára ebben nyújthat segítséget egy társ, felvétve persze, ha kellően bízik benne, és kész adni a szavára. Amennyiben a kapcsolat bizalmi része nem működik jól, érdemes lehet mindenek előtt erre több hangsúlyt fektetni, s aztán térni rá az egymásra reflektálásra, vagy közös elszántság esetén akár a két törekvéssel párhuzamosan is megpróbálkozhatnak. Az éppen szingli Rák természetesen inkább saját megfigyeléseire és barátaira hagyatkozhat, de ilyen forrásokból is számos nagyszerű eredményre és érdemi előrelépésre van lehetősége. Végre megértheti, hogy kire van szüksége neki, és hogy kivel tudna egy igazán jól működő, gyönyörű kapcsolatot kialakítani, ami pedig különösen is fontos lépés lesz most a sikerhez.

A Rák 2020-as magánéletéről bővebben itt olvashat: Rák szerelmi horoszkóp 2020