Oroszlán 2022-es horoszkóp


Oroszlán horoszkóp 2022 - Az Oroszlán jegy szülötte vagy? Olvasd el éves horoszkópod és tudd meg, mit üzennek 2022-re a csillagok! - Asztrológiai előrejelzés.

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Alexas_Fotos, Módosította: Seres-Nagy Richárd; Licenc: Pixabay License (Free for commercial use; No attribution required); Link: https://pixabay.com/hu/users/alexas_fotos-686414/

Oroszlán 2022-es horoszkóp

Az Oroszlánnak kifejezetten szerencsés éve lehet 2022, így Fortuna az életének számos területén megjelenhet és némi kíváncsisággal és kreativitással fülön is csípheti a szerencséjét! Ennek megfelelően, most észrevehet olyan lehetőségeket, amelyek nagyon könnyen elérhetők, de mások bizonyos okok miatt egyszerűen nem látják őket, vagy éppen nincsenek olyan helyzetben, hogy kihasználhassák a pillanatot, így nagy előnyre tehet szert a riválisaival szemben.

Vannak azonban olyan dolgok is, amelyekkel néha óvatosnak kell lenni. Megpróbálhatja megmutatni a világnak, mennyire boldog, de a reakcióik eltérhetnek attól, amit látni szeretne, s ez időnként bosszantó helyzeteket szülhet. Az irigység és a féltékenység gonosz gondolatokhoz vezethet és ha nem elég óvatos, egyesek kikezdhetik a szerencséjéért és a boldogságért. Ezt semmiképpen se hagyja! Ennek jegyében, fontos mindig tisztában lennie azzal, hogy sikerei és érdemei leginkább még mindig a saját munkájának és készségeinek köszönhetőek, így büszke lehet önmagára és azokra a dolgokra, amelyeket az életében nap, mint nap tesz, vagy elér.

hirdetés

Oroszlán 2022-es karrier és egészség horoszkóp

Sok fantasztikus ötlet és nagyszerű megoldás fog napvilágot látni idén az oroszlán, ráadásul állóképessége és határozottsága nem ismer határokat, ami azt is jelenti, hogy valóságos csodákat tehet szakmai életében. Tovább koronázhatja ezt a "sikerszériát", hogy eredményei minden bizonnyal nem maradnak jutalom nélkül, de azért előfordulhat, hogy a jutalmak nem mindig azok, amikre éppen elsőre gondolt.

Ami azt illeti, természetesen, felmerülhetnek megoldásra váró problémák is idén, olykor akár tömegesen is, ám, ha erejével bírja és miért ne lenne így, akkor valószínűleg, ahogy jött, úgy megy majd a baj.

Egészségügyi téren a két végletet ajánlatos most nagyívben elkerülni. Az egyik, ha túl sokat aggódik az egészsége miatt, a másik, ha nem törődik egyáltalán vele. Bár ebben az évben valószínűleg nem lesz jelentős egészségügyi problémája, soha ne halogassa túl sokáig az orvoshoz való ellátogatását, amikor észreveszi, hogy valami esetleg nincs rendben Önnel, illetve kiemelten ügyeljen arra, hogy mindenképpen szerét ejtse az éves, általános kivizsgálásának, biztos, ami biztos!

Oroszlán 2022-es szerelmi horoszkóp

Az Oroszlán azt szeretné, ha az élet csak szórakozásból és élvezetekből állna, de sajnos a kapcsolatok nem csak ezekkel járnak, különösen, ha komoly dologról van szó. Ha tehát érdemben el akar mélyíteni egy már meglévő, vagy újdonsült kapcsolatot, akkor bizony most különös mértékben felelősséget is kell vállalnia és akár nap, mint nap áldozatok sorát kell meghoznia, hogy minden jól menjen.

Lehet, hogy egyrészről szeretné, ha szerelme, vagy esetleg új partnere, mindig ott lenne Ön mellett, amikor szüksége van rá, ugyanakkor másrészt hajlamos lehet kifogások keresésére, amikor éppen elmélyül a munkájában, vagy karrierjének építésében, s ez a kettősség könnyen rányomhatja a bélyegét szerelmükre, ha nem vigyáz. Szerencsére tele lesz idén empátiával és türelemmel, így valószínűleg időben észreveszi majd, ha valamit esetleg nem jól csinál, így lesz esély bőven a javításra és a helyes útra való visszatalálásra. Ettől eltekintve csodálatos, örömökben és boldogságban gazdag év lehet 2022.

Ha jelenleg egyedülálló, akkor nagyon népszerű lehet most, sokan találhatják vonzónak, már-már ellenállhatatlannak Önt, s valljuk be kellő szerénységgel, hogy egyáltalán nem alaptalanul! Ha teret enged a vágyainak, akkor hihetetlen mélységeket élhet most meg szerelmi téren, s ki tudja, talán ez évben jön el az a pillanat is, amiről már oly régen álmodozik...

Ha tetszett a horoszkópunk, kérünk, segítsd munkákat egy megosztással, amit nagyon köszönünk Neked.

2022 - Oroszlán