Mérleg 2022-es horoszkóp


Mérleg horoszkóp 2022 - A Mérleg jegy szülötte vagy? Olvasd el éves horoszkópod és tudd meg, mit üzennek neked 2022-re a csillagok! - Asztrológiai előrejelzés.

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Alexas_Fotos, Módosította: Seres-Nagy Richárd; Licenc: Pixabay License (Free for commercial use; No attribution required); Link: https://pixabay.com/hu/users/alexas_fotos-686414/

Mérleg 2022-es horoszkóp

A Mérleg sok szabadságot és boldogságot élhet meg 2022-ben, de lesznek napok, amikor nagy kihívásokkal is szembe kell néznie majd, s így egy kicsit komolyabbnak is kell lennie. Az élet tehát kegyes lesz a Mérleghez ebben az évben, de ez nem jelenti azt, hogy adott esetben nem kell nehéz döntéseket meghoznia. Olyannyira igaz lehet ez, hogy néha már-már úgy is érezheti magát, mintha csak egy érzelmi hullámvasúton ülne. Fontos látnia ugyanakkor azt, hogy ezek a nehezebb időszakok csupán átmeneti jellegűek és az év nagy része nyugodtan, boldogan és összességében kiegyensúlyozottan alakul majd.

Idén érdemes különösen sokat segítenie másoknak is a környezetében, de persze nem azért, mert bármit is elvárhatna cserébe tőlük, hanem azért, hogy jobbá tegye a világot és ezáltal a lelke is melegedjen. Ennek jegyében kifejezetten kedve támadhat önkénteskedni és valami közhasznút csinálni, vagy éppen csak jótékonysági szervezeteknek adományozni ezt-azt, esetleg madarakat etetni a kertjében, hisz ezek mind-mind jó dolgok, amik javítani fognak az életén és egyúttal apró, de annál fontosabb változást jelentenek egy jobb és boldogabb világ irányába mutatva, s ha valamiért, hát ezért igazán érdemes cselekedni.

hirdetés

Mérleg 2022-es karrier és egészség horoszkóp

E jegy szülötte 2022-ben, szokásához híven, precíz és maximalista lehet a munkájában, ami valószínűleg kimerítene bárkit - de nem a Mérleget! Rendkívüli lendülete és energiái mindenkit lenyűgözhetnek a munkahelyén, így akkor sem kell majd felelősségre vonásra, vagy konfrontációra számítania, ha esetleg éppen nincs a toppon, ugyanis a korábbi, kiegyensúlyozott teljesítménye miatt senki sem fogja átmeneti lassulását számon kérni öntől.

Mindennek jegyében, ez az év tökéletes lehet arra is, hogy érdemben fejlődjön szakmai téren, akár egy egyetemi képzés, vagy néhány rövidebb tanfolyam keretében. Annál is inkább, mivel a megszerzett tudás mindig a sajátja marad és a későbbiekben is a hasznára válik, ezért a legjobb, ha nem hagyja, hogy ez a lehetőség csak úgy elmenjen ön mellett, hisz idén bőven telik majd mindenre energiájából.

Tovább fokozza sikerét, hogy némi extra pénzre is számíthat (akár több alkalommal is) az év folyamán, de persze nem "ingyen" - kemény és áldozatos munkájának érdeme és vonzata lesz mindez. Ugyanakkor ne feledje, hogy a munka nem verseny a munkavállalók között, ezért próbáljon továbbra is együttműködő lenni a többiekkel, amikor szükség van rá.

Valószínűleg a Mérleg egészsége idén nem fog aggodalomra okot adni és elég könnyen képes lesz kezelni a dolgokat. Ennek ellenére ügyeljen arra, hogy néha szünetet is tartson a fent említett nagy hajtásban, s amikor csak teheti, töltsön időt a természetben, vagy tegyen hosszú sétákat egy közeli parkban, mindez most kulcsfontosságú lehet szellemi és testi egészségének megőrzésében.

Mérleg 2022-es szerelmi horoszkóp

A szerelem terén a Mérleg néha magányosnak érezheti magát, de nem azért, mert nem szeretik eléggé, hanem azért, mert nehéz lehet beszélni bizonyos dolgokról, amelyek esetleg aggasztják vagy bántják a kapcsolatában. Mindazon által, ne féljen beszélni ezekről és ne titkolja el kívánságait a párja elől, annál is inkább, mivel ez az egyetlen módja annak, hogy a problémák megoldódjanak és valóban és felhőtlenül boldogok lehessenek együtt. Ez az év ráadásul akár más aspektusból is potenciálisan közelebb hozhatja a Mérleget kedveséhez azáltal, hogy valami komoly és izgalmas eseményt, vagy meglepetést irányoznak elő most a csillagok! Talán eljegyzés várható, vagy egy fantasztikus, együtt töltött nyaralás, esküvő vagy gyerek - ki tudja? Engedje csak szabadon nyugodtan a képzeletét, kedves Mérleg!

Ha jelenleg egyedülálló, akkor lehet, hogy valahol máshol kell keresnie a szerelmet, mint általában, annál is inkább, mivel az most meglehetősen "furcsa", szokatlan helyekről és időben jelentkezhet. Például, ha még nem próbálta ki az online társkereső alkalmazásokat vagy webhelyeket, itt az ideje, hogy ezt megtegye, de lehet, hogy új hobbit kell választania, hogy új embereket ismerhessen meg, akik teljesen máshogy gondolkodnak, mint akikkel eddig összehozta a sors. A cél tehát az, hogy változtasson egy kicsit a taktikáján és legyen nyitott olyan élményekre és szituációkra, amilyenekre eddig még soha, s akkor most valóságos csodák történhetnek önnel!

Ha tetszett a horoszkópunk, kérünk, segítsd munkákat egy megosztással, amit nagyon köszönünk Neked.

2022 - Mérleg