Bika 2022-es horoszkóp


Bika horoszkóp 2022 - A Bika jegy szülötte vagy? Olvasd el éves horoszkópod és tudd meg, mit üzennek neked 2022-re a csillagok! - Asztrológiai előrejelzés.

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Alexas_Fotos, Módosította: Seres-Nagy Richárd; Licenc: Pixabay License (Free for commercial use; No attribution required); Link: https://pixabay.com/hu/users/alexas_fotos-686414/

Bika 2022-es horoszkóp

A Bikát ezen az éven a rendkívül erős akaratereje vezeti át a mindennapi kihívásokon, ám mégis lehet, hogy ennek ellenére úgy érzi, ez mégsem elegendő az összes nehézség leküzdéséhez, pedig ez nincs így, csupán arról lehet szó, hogy erőfeszítéseinek eredményei bizonyos okokból kifolyólag csak a későbbiekben jelentkeznek majd, így semmiképpen se csüggedjen, ha látszólag éppen "nem sikerül valami". Az is előfordulhat, hogy a sikerhez néha csak hátrébb kell lépnie és egy teljesen új szemszögből kell látnia a dolgokat. Megeshet tehát, hogy csak akkor fedez fel bizonyos háttér összefüggéseket, ha egyes esetekben megváltoztathatja nézeteit, ám ha ezt hajlandó megtenni, akkor pontosan tudni fogja, mit kell tennie.

Néha könnyűnek találja az érzelmekről való beszélgetést, máskor azonban nehéz lehet megtalálni valakit, akivel egyáltalán beszélhetne róluk, így egy kicsit érzelmi hullámvasútként élheti meg 2022-őt, de remélhetőleg mindez nem zavarja meg túlságosan a lelkivilágát. A legfontosabb e téren az, hogy mindig megtalálja a megfelelő egyensúlyt, és legyen elég bátor ahhoz, hogy beszéljen a problémáiról másoknak.

Mivel a Bika idén különösen makacs lesz, biztosan lesznek olyan dolgok, amelyek úgy fognak történni, ahogyan ő akarja, egyszerűen csak azért, mert nagyon szeretné, hogy így legyenek, de ezzel néha nincs is semmi gond, hisz nem lehet örökké úgy élni, ahogy mások elvárják tőlünk.

hirdetés

Bika 2022-es karrier és egészség horoszkóp

A Bika erőssége a 2022-es év során a munkában az elhatározása, állóképessége és akaratereje lesz. A "második legjobb" helyezés egyszerűen nem lesz elegendő a számára, így valószínűleg addig fogó majd tervezni és dolgozni, amíg végre el nem éri a csúcsot. És pontosan tudja, hogy ha ez nem történik meg most, akkor valamikor a jövőben biztosan meg fog történni, s ez az előrelátás nagyon ritka és értékes dolog, így semmiképpen se nyomja el magában, hanem inkább erősen higgyen benne, akkor biztosan minden sikerülni fog.

Ezenkívül most megmutathatja a világnak remek képességeit és tehetségét, és ez elég gyorsan előrébb viheti, különösen, ha konkretizálja, pontosan mit és mikorra is szeretne elérni.

Az egészsége nagy valószínűséggel rendben lesz idén, de a túl sok stressz és aggodalom az ellensége lehet, továbbá, ha túl sok időt tölt a munkával és túl keveset foglalkozik mindeközben az egészségesebb életmód folytatásával, az most mindenképpen kontraproduktív lehet, erre tehát nagyon figyeljen az egész év során.

Bika 2022-es szerelmi horoszkóp

A Bika, mint azt már korábban taglaltuk, meglehetősen nehezen találhatja meg idén a megfelelő egyensúlyt a munka és a magánélet között és ez fokozottan igaz lehet a szerelemre.

Ha jelenleg egyedülálló, akkor kísértésbe eshet, hogy feladja a próbálkozást egy a számára szimpatikus partner elcsábításához, vagy egyszerűen csak nem akar "időt pazarolni" erre, ám ezzel elszalaszthat egy igencsak mesebeli kapcsolatot, de akár élete szerelmét is, így jól gondolja meg, kedves Bika, hogy mit is akar és cselekszik, mert valljuk be, ritkán adódik ilyen lehetőség az életben. Az is megeshet, hogy most inkább a rövid távú kapcsolatokat részesíti előnyben, mint a hosszúakat, ami tovább nehezítheti egy alapvetően jó kapcsolat elmélyítését, stabilizálását.

Ha párkapcsolatban él, előfordulhat, hogy idén szakításra kerül sor de csak abban az esetben, ha nem fektet elég energiát abba, hogy gondosan ápolja párjával a jó viszonyt. Ha azonban ez utóbbi sikerül, nemcsak a partnere és a kapcsolata számára lesz előnyös, hanem önmagának is, hiszen nincs is jobb alap egy sikeres élethez, mint egy stabil érzelmi háttér. Arról nem is szólva, hogy, ha az ember rendszeresen időt tölt valakivel, akit szeret, akkor kevésbé stresszesnek és leterheltnek is érezheti magát a mindennapokban és ez valóban sokat lendíthet más területeken is a dolgokon.

Ha tetszett a horoszkópunk, kérünk, segítsd munkákat egy megosztással, amit nagyon köszönünk Neked.

2022 - Bika