Skorpió horoszkóp 2023


Skorpió horoszkóp 2023 - A Skorpió csillagjegy szülötte vagy? Olvasd el éves horoszkópod és tudd meg, mit üzennek neked 2023-ra a csillagok! - Asztrológiai előrejelzés.

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Alexas_Fotos, Módosította: Seres-Nagy Richárd; Licenc: Pixabay License (Free for commercial use; No attribution required); Link: https://pixabay.com/hu/users/alexas_fotos-686414/

A Skorpió számára 2023 a gyökeres, de összességében pozitív változások sorát hozó év lehet. Kifejezetten az a kategória, ami koránt sem mondható majd könnyűnek, mégis élvezetes és termékeny időszakot takar, különösen, ha jól szervezi a mindennapjait. Most ezen állhat, vagy bukhat minden!

hirdetés

Már a január hónapban "rárúghatja" az ajtót az élet a Skorpióra, így egyből a mélyvízbe kerülhet, ám elképesztően jó problémamegoldó képességének köszönhetően nem, hogy nem ijed majd meg a kihívásoktól, de kifejezetten elemében érezheti magát ebben a helyzetben. A tavaszra annyira megerősödhet minden tekintetben, hogy már szinte unalmasnak is tartaná, ha nem jönne szembe nap, mint nap valami új, valami váratlan.

A nyár ugyanakkor hozhat egy viszonylagos nyugalmat és kiszámíthatóságot az életébe, de, ahogy az lenni szokott, az élet nem egyszerű, így ekkor az érzelmek és a szerelem terén tévedhet veszélyes vizekre, ami az ártalmatlan flörtöktől kezdve egészen egy új, komoly kapcsolat kialakulásáig terjedhet, s az, hogy most meddig is megy el, csakis a családi állapotától és a fantáziájától függ!

hirdetés

Az ősz első két hónapja sok újdonságot hozhat, főleg a családi életének szervezésében, így a megváltozott körülményekhez való alkalmazkodás ismét előtérbe kerülhet a hétköznapok során. Mire eljön az év vége és a december, egyre többször érezheti magát egy kissé fáradtnak, kimerültnek, ugyanakkor elégedettnek is, hiszen nem semmi, amin idén átment, de az sem, amit elért!

Ha tetszett a horoszkópunk, kérünk, segítsd munkákat egy megosztással, amit nagyon köszönünk Neked.

2023

Videó - Ez vár rád 2023-ban a csillagjegyed szerint, egy szóban kifejezve