Éves horoszkóp 2021

A 2020-as év részben a kihívások évének bizonyult, így aztán sokan már nagy várakozásokkal tekintettek az újabb esztendőre. Noha a 2021-es év nem mindenki számára hoz majd példa nélküli sikert és szerencsét, azért azok, akik eddig keményen dolgoztak és küzdöttek, végre kiteljesedhetnek majd az év során életük számos területén.

Horoszkóp 2021

Forrás: pixabay.com; Fotó: Alemko Coksa; Módosította (vágta): Seres-Nagy Richárd; Licenc: Pixabay License (Free for commercial use; No attribution required); Link: https://pixabay.com/photos/moon-woman-galaxy-earth-moonlight-4966818/

hirdetés

Amint a mondás tartja: ki mint vet, úgy arat. A 2021-es évben pedig mindez talán még érvényesebb és aktuálisabb lesz, hiszen miközben a szerencse forgandó, azok, akik nem adták fel, és aktívan szerepet vállaltak a sorsuk alakításában, most végre megkaphatják a jutalmukat. Persze, aki kevésbé volt állhatatos, vagy csak valamiért motivációját vesztette korábban, szintén nem kell, hogy szörnyűséges évre számítson, viszont épp itt lehet az alkalmas idő számára arra, hogy végre megragadja a gyeplőt, és irányt adjon az életének. Amennyiben így tesz, úgy most alighanem a várt eredmények sem maradnak el. Mindez pozitívan hathat az egész személyiségére is, és arra sarkallhatja, hogy határozottabban vegye irányítása alá élete formálását a jövőben is, ezzel megalapozva a tartós sikert és elégedettséget.

Egyúttal az elkövetkezendő évben sokan lehetnek, akik új, innovatív és kreatív elgondolásokkal állnak elő, ez pedig ahhoz vezethet, hogy sok korábbi, már talán elavult nézetüket cserélik le. Ezzel azonban alkalomadtán érdemes vigyázni is, főleg akkor, ha előzőleg jól beváltak, s megnyugvást adtak egyes elgondolások. Persze, azért a változástól sem kell a kelleténél jobban tartani, még akkor sem, ha adott esetben beletelik majd egy időbe, míg ezekhez képes lesz alkalmazkodni.

Az anyagiakat illetően sokan 2021-ben a korábbiakhoz képest javulást tapasztalhatnak majd, ami olykor kemény munkát feltételez részükről, így időnként érdemes lehet tudatosan is ügyelni arra, hogy pihenéssel előzzék meg a túlhajszoltságot. Olyan pimaszul szerencsések is lehetnek most, akik halmozhatják életükben a luxust, ők viszont jobb, ha már most előre gondolkodnak, s tesznek félre az esetleges szűkösebb időkre is - hiszen most megtehetik.

hirdetés

A szerelemben ellenben éppen az újdonságok hozhatják meg a sikert, legyen szó akár tartós párkapcsolatról, akár kibontakozó románcról vagy ismerkedésről. Ez persze nem jelenti azt, hogy a korábbi énjét bárkinek teljességgel le kellene vetkőznie, viszont az sem előnyös, ha a hétköznapok szürkesége kicsapódik valakinek a jellemén vagy a küllemén.

Jó, ha valaki képes a belső eleganciáját és gazdag érzelemvilágát megcsillantani abban, ahogyan viselkedik, öltözködik, s másokhoz viszonyul.

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Alexas_Fotos, Módosította: Seres-Nagy Richárd; Licenc: Pixabay License (Free for commercial use; No attribution required); Link: https://pixabay.com/hu/users/alexas_fotos-686414/

hirdetés
december 22. - január 19. - Bak január 20. - február 18. - Vízöntő február 19. - március 20. - Halak március 21. - április 19. - Kos április 20. - május 20. - Bika május 21. - június 21. - Ikrek június 22. - július 22. - Rák július 23. - augusztus 22. - Oroszlán augusztus 23. - szeptember 22. - Szűz szeptember 23. - október 22. - Mérleg október 23. - november 21. - Skorpió november 22. - december 21. - Nyilas