Éves horoszkóp 2021 - Mérleg


Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Alexas_Fotos, Módosította: Seres-Nagy Richárd; Licenc: Pixabay License (Free for commercial use; No attribution required); Link: https://pixabay.com/hu/users/alexas_fotos-686414/

Mérleg 2021-es horoszkóp

A 2021-es év csupa jó hírt és pozitív változást tartogat a Mérleg számára, azonban nagy szüksége lehet ezúttal e jegy szülöttének az emberi kapcsolataira, és különösen a párkapcsolatára ahhoz, hogy mindent a lehető leggördülékenyebben átvészeljen. Ugyancsak nagyon jó ötlet lehet újra felfedezni korábbi hobbijait, ahogyan az is jót tehet életének, ha felkeresi régi barátait, és együtt tölt velük egy kis időt. A 2021-es év a Mérleg számára egyaránt alkalmas lesz arra, hogy levonja a múltbéli történések tanulságait, vagy éppen a jövőre vonatkozóan hozzon érdekes terveket. Mindenesetre az intuitív és erősen spontán döntései mellett szükség lehet olykor arra is, hogy kellően alaposan tanulmányozza át azokat a lehetőségeket, amelyeket az élete rejt számára, és kiszelektálja azokat a lépéseket, amelyek nem ígéretesek, egyúttal viszont nagyobb figyelmet szenteljen azoknak a tevékenységeknek, amelyektől sikert és előrelépést vár. Természetesen azért néha a lazításra is érdemes időt hagyni, s engedni, hogy szétáradjanak lelkében a megnyugvás és pozitivitás energiái.

hirdetés

Mérleg 2021-es karrier és egészség horoszkóp

Elsősorban a nyárhoz közeledve lehet elfoglaltabb a Mérleg, azonban szerencsére nagyon okosan tud majd döntéseket hozni, ami lehetővé teszi számára azt, hogy ezzel is csökkentse a rá nehezedő felelősség súlyát. Azonban nem szabad azt hinni, hogy trükközéssel mindig előrébb lehet jutni, mivel olykor inkább azzal érhet el sikert, ha mindent belead, és szorgalmasan végzi a feladatát, amelyet éppen el kell végeznie. Öröme mindenképpen őszinte lehet, ha megdolgozik a jutalmáért, de ez nem jelenti azt, hogy ne volna szüksége olykor lazítása. Különösen a szociális kapcsolatai ápolása lehet még fontos feladat, s jól teszi, ha nem adja fel a korábbi munkahelyi kapcsolatait sem egészen, hiszen egy-egy információ, netán ajánlás jól jöhet még, ha arról van szó. A kemény munka ebben az évben különösen gyümölcsöző lehet a Mérleg számára, aki akár izgalmas továbbképzéseken, konferenciákon, üzleti utakon is részt vehet - de éppenséggel az anyagi helyzete javulása vagy egy magasabb pozíció elérése sem feltétlenül lehetetlen elképzelés. A lényeg, hogy higgyen önmagában, és ne féljen attól, hogy erőfeszítéseket tegyen. Az egészségét illetően a Mérlegnek várhatóan nem lesz sok kihívása, azonban amikor mégis úgy érzi, hogy levertebb, fáradtabb a szokottnál, ezt lehetőleg ne hagyja figyelmen kívül, s tegye meg a szükséges elővigyázatossági lépéseket.

A Mérleg 2021-es pénzügyeiről és karrierjéről bővebben itt olvashat: Mérleg karrier és pénz horoszkóp 2021

Mérleg 2021-es szerelmi horoszkóp

A Mérleg számára a 2021-es év sok-sok élvezetes meglepetést tartogathat szerelmi és párkapcsolati téren, valamint heves érzelmek lehetnek újjá rajta, amelyek mintegy megkoronázzák kapcsolatát. Általánosságban azonban elmondható, hogy érdemes vetnie egy pillantást párja vagy kiszemeltje párkapcsolati kilátásaira is, hiszen ezek nagyon markánsan befolyásolják majd ebben az évben, hogy mit él majd át, s milyen kihívásokkal néz szembe a Mérleg. Mindenesetre nem kell elkeseredni semmiképpen, hiszen az a mennyiségű pozitív energia és lelkesedés, valamint gyengédség és érzékiség, amelyet a Mérleg a kapcsolatba be tud csempészni, valószínűleg tökéletesen elegendő lesz ahhoz, hogy a legjobb forgatókönyv váljon be. Ha viszont túlzottan elharapódzik a Mérlegben a csüggedés és a reményvesztettség, valamint elveszíti bizalmát párjával, szerelmével szemben, vagy éppenséggel a sikeres párkeresést kezdi reménytelen célnak látni, úgy sajnos meglehet, hogy inkább a kedvezőtlen forgatókönyvek válnak majd be.

A Mérleg 2021-es magánéletéről bővebben itt olvashat: Mérleg szerelmi horoszkóp 2021