Éves horoszkóp 2021 - Vízöntő


Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Alexas_Fotos, Módosította: Seres-Nagy Richárd; Licenc: Pixabay License (Free for commercial use; No attribution required); Link: https://pixabay.com/hu/users/alexas_fotos-686414/

Vízöntő 2021-es horoszkóp

Igazán változatos élményekkel és kihívásokkal lepheti meg a 2021-es év a Vízöntőt, s meglepő módon minden egyes hónap más és más lehetőségeket, kihívásokat hozhat el az életébe. Ez elsőre talán félelmetesnek hangzik, pedig valójában nem az! Éppenséggel, ha picit próbál improvizálni, s alkalmazkodni a helyzethez, úgy a Vízöntő élete csupa izgalom és változatosság lehet, és akár egészen el is kerülheti őt a monotonitás okozta rossz közértet és melankólia. A kiégés sem valószínű például a karrierjében, mert annyira változatos feladatokat is el kell majd látnia, párkapcsolatának pedig vagy nagyon jót tesznek az érzéki, izgalmas fordulatok, vagy eléggé rosszat a váratlan meglepetések - de ez mind-mind attól függ, hogy az új hangulatokat és érzelmeket miként tudja kezelni a Vízöntő. Nem kell rosszra számítani ezt az évet illetően, viszont résen lenni azért nem árt, különösen az anyagiak terén, ahol ugyancsak "hullámzó" lehet a dolgok alakulása.

hirdetés

Vízöntő 2021-es karrier és egészség horoszkóp

A Vízöntő a 2021-es évben ügyesen és gördülékenyen tudja majd fejleszteni a munkahelyi kapcsolatait, valamint minden olyan ismeretséget, amely közelebb viheti őt a sikerhez a karrierjében. Ellenben nem lehet mindig másokra bízni a munkát: ki kell vennie a részét a feladatokból, legyen szó akár csapatmunkáról - ami egyébiránt most kiválóan mehet neki -, akár egyéni munkáról, még ha ez utóbbi néha fáradságosnak tűnik is számára. Kivételes eset, hogy a Vízöntő mind kollégáival és - ha vannak - beosztottjaival, mint pedig - ugyancsak, ha vannak - vezetőivel remek viszonyt ápolhat, s kölcsönös tiszteletet és megbecsülést sikerülhet elérniük. A kisebb viták persze nem oldódnak meg maguktól, s jó is ezeket valamimódon kezelni, nehogy felgyülemülve megmérgezzék a munkahelyi légkört. Mások vitáiba azonban lehetőleg ne avatkozzon bele a Vízöntő akkor sem, ha úgy érzi, tudna igazságot tenni - kivéve persze, ha beosztottairól van szó, akik ellentéte kihat a munkára és más munkavállalók közérzetére is. A Vízöntő pénzügyei szép, lassú gyarapodásnak indulhatnak - de végső soron is nem is a gyarapodás gyorsasága a lényeg, hanem az, hogy láthatóan növekedő tendenciát könyvelhessen el! Egészsége általában jó lehet, ámde azokban a hónapokban, amikor kisebb nátha, esetleg más probléma gyötri, nagyon is érdemes pihenni, s így gyorsan kilábalni a bajból.

A Vízöntő 2021-es pénzügyeiről és karrierjéről bővebben itt olvashat: Vízöntő karrier és pénz horoszkóp 2021

Vízöntő 2021-es szerelmi horoszkóp

A Vízöntő az év bizonyos szakaszaiban - különösen annak eleje és vége felé - nagyon is érzelmes lehet, azonban ha nem kezeli megfelelően a helyzetet, akkor ez szentimentális érzelmekbe, netán ok nélküli féltékenységbe is átcsaphat, ami bizony nagyon kártékonyan hatna akár már meglévő, akár éppen kibontakozó kapcsolatára - ráadásul a társkeresést is nagyban nehezíti. Ha viszont ezeket az "érzelmi csúcspontokat" arra használja, hogy megmutassa párjának, mennyire közel áll hozzá, akkor épp ellenkező lesz az eredmény - s a szingli Vízöntő esetében is jót tesz az, ha őszinte tud lenni, s meg tud nyílni mások előtt. Érdekes módon azonban máskor talán titokzatosabb lesz e jegy szülötte, s rejtegetni kezdheti, mint is érez valójában, holott ezzel másokban aggodalmat kelthet, vagy elbizonytalaníthatja őket. Ebben az évben tehát fontos lehet az, hogy sok időt töltsön párjával, s mindeközben őszintén beszélgessenek alkalomadtán arról, hogy mit miért tesznek, s persze, hogy milyen érzelmeket táplálnak egymás iránt.

A Vízöntő 2021-es magánéletéről bővebben itt olvashat: Vízöntő szerelmi horoszkóp 2021