Éves horoszkóp 2021 - Skorpió


Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Alexas_Fotos, Módosította: Seres-Nagy Richárd; Licenc: Pixabay License (Free for commercial use; No attribution required); Link: https://pixabay.com/hu/users/alexas_fotos-686414/

Skorpió 2021-es horoszkóp

A 2021-es évben a Skorpió jól teszi, ha diszkrét marad, társas kapcsolatokban pedig lehetőleg próbál tapintatos lenni. Ez persze jelleménél fogva bonyolult feladatnak tűnhet néha, de kész szerencse, hogy intelligenciája lehetővé teszi számára a megfontolt, úriemberhez vagy úrihölgyhöz illő viselkedést, még legbelül talán bosszankodik is bizonyos apróságok miatt. Érdemes lehet különösen ügyelni személyes adatai védelmére, mind a virtuális térben, mind pedig a valóságban. Ha előkerül a pénztárca, és mások megpillantják kedvese vagy gyermeke fotóját, akkor persze nem kell hallgatnia a képen szereplő kedves személyekről, azonban elővigyázatlanság, s talán még tapintatlanság is lehet, ha túl gyakran kürtöli tele a közösségi médiafelületeket magánéletével kapcsolatosan, vagy éppenséggel társaságban másról sem beszél, csak családi vagy szerelmi kapcsolatáról. Éppen így kerülendő az is, hogy túl nyílt legyen pénzügyei tekintetében, noha akárhogy is, szégyellni valója élete egyik területén sincsen, bármi legyen is a helyzet. Ez nem arról szól, hogy ne lehetne őszinte, inkább csak az a cél, hogy ne váljon kellemetlenné a túl személyes beszédtéma. Egyébiránt ez az év csodálatos lehetőségeket tár a Skorpió elé, aki nemcsak hogy fejlesztheti önmagát, de ennek már gyakorlati előnyeit is elkezdheti élvezni.

hirdetés

Skorpió 2021-es karrier és egészség horoszkóp

A Skorpió a 2021-es évben leginkább akkor lehet sikeres, ha egyedül dolgozik, de azért a csapatmunka alól sem jó kihúznia magát. Még akkor sem, ha a másokkal való munka és kényszerű együttműködés látszólag csak kizökkenti őt a munkájából! Amennyiben azonban lehetősége van rá, okos döntés lehet inkább a "magányos farkasoknak" való feladatokra vállalkoznia, s az, hogy milyen remekül teljesíti ezeket, feltehetőleg kifejezetten le is nyűgözi majd feletteseit, de akár munkatársait is. Mégis, a dicsekedéssel jobb csínján lenni. Az idei év jellegzetessége lesz még, hogy a Skorpió életében temérdek új lehetőség ragyog fel a munka és karrier terén, ellenben ezek közül nem kell azért mindre lecsapni. Az lehet a legjobb döntés, ha gyorsan átfutja, mivel mit nyerhet, s milyen előnyöket tartogat számára egy-egy feladat. A szakmai továbbképzésekre ellenben, feltéve, ha jut rá idő, nem érdemes nemet mondani! A Skorpió életében az egészség kérdése nem nagyon merül majd fel csak úgy, ami annak köszönhető, hogy túl sok tennivalója valószínűleg nem lesz e téren. Kivéve persze, ha eddig hanyagolta a kérdést, és nem ügyelt az egészséges életmódra, mert akkor számára most jött el az idő, hogy törlessze adósságát!

A Skorpió 2021-es pénzügyeiről és karrierjéről bővebben itt olvashat: Skorpió karrier és pénz horoszkóp 2021

Skorpió 2021-es szerelmi horoszkóp

A 2021-es év jelentős változást hozhat a Skorpió életébe, éljen akár jelenleg szingliként, vagy már egy ideje kapcsolatban. Ez utóbbi esetben elképzelhető akár eljegyzés is, de sokféle közös döntés is akad, amelyet talán mérföldkőként élnek meg párjával. Az éppen egyedülálló Skorpió ellenben végre olyasvalakit találhat, akivel valóban el tudja képzelni az életét, és ez új lendületet adhat számára, különösen akkor, ha előzőleg már sok kezdődő kapcsolatában kellett csalódnia. Akárhogy is, érdemes ügyelni arra, hogy ne árassza el a kelleténél is több figyelemmel párját vagy kiszemeltjét, hanem hagyjon neki annyi teret, amennyi kényelmes lehet a számára. Nagyon fontos, hogy megtanulja tiszteletben tartani mások személyes tér iránti igényét, és ideális esetben örömet lelni abban, hogy látja, miként bontakozik ki valamilyen kedvelt tevékenységben vagy hobbiban párja élete. Persze, az más kérdés, ha úgy érzi, párja kifejezetten elhanyagolja őt - ilyenkor az őszinte kommunikáció nagyon sokat segíthet, de nyilván valóan nem jó hagyni, hogy ne jusson elég idő az érintett Skorpió igényeire, vágyaira vagy éppen érzelmi szükségleteire.

A Skorpió 2021-es magánéletéről bővebben itt olvashat: Skorpió szerelmi horoszkóp 2021