Éves horoszkóp 2021 - Oroszlán


Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Alexas_Fotos, Módosította: Seres-Nagy Richárd; Licenc: Pixabay License (Free for commercial use; No attribution required); Link: https://pixabay.com/hu/users/alexas_fotos-686414/

Oroszlán 2021-es horoszkóp

A 2021-es év picit hullámvasút lehet az Oroszlán számára, hiszen akadnak majd igazán remek, és alapvetően nehezebb időszakok is. Kifejezetten érdemes lesz most odafigyelni arra, hogy e jegy szülötte képes legyen összeegyeztetni a családi, szerelmi, emberi kapcsolatait a munkájával és hivatásával, ami azt jelenti, hogy ideális esetben élete ezen két aspektusára egyaránt jut majd ideje és figyelme. Amennyiben törekszik a helyes egyensúly megtalálásán, úgy az anyagi helyzete és a kapcsolatai egyaránt javuló tendenciát mutathatnak, még ha kisebb kilengések olykor elkerülhetetlennek tűnnek is. Semmiképpen sem szabad azt hinnie, hogy elkerülheti a kemény munkát akár kapcsolatai építését, akár karrierje fejlődését illetően, és egyik esetben sem várhat túl nagy sikert az utólagos magyarázkodás és bánkódás hatására: a munkájára, vagy éppen a szeretetére és törődésére nem majd egyszer, hanem most, a jelenben van nagy-nagy szükség! Persze, ennyi erőfeszítés mellett egy kis lazítás is bőven kijár, amit alighanem munkaadója, barátai és rokonai is meg fognak érteni.

hirdetés

Oroszlán 2021-es karrier és egészség horoszkóp

Az Oroszlán a munkahelyi közösségnek ezúttal nagyon is szerves része és fontos tagja lehet, és könnyedén megtalálhatja a munkatársai között a helyét és feladatait, azonban olykor jó lesz odafigyelnie arra, hogyan kommunikál a többiekkel. Jól teszi, ha figyelmesen fordul feléjük, és ha nem is kezd kifejezetten barátságot kialakítani, de kerüli a túlzott felületességet és a kelleténél több jelentéktelen fecserészést. Különösen is igaz ez a pletykákra, amelyek gyakran rosszindulatúak, és feszült, kellemetlen munkakörnyezethez vezetnek, sokak életét pedig megkeserítik. Az év eleje felé akadhatnak nagyon zsúfolt, stresszesebb időszakok is, amelyek átvészelése talán némi plusz figyelmet igényel, de a család és a barátok nagyon sokat tudnak segíteni ebben, ha őszintén és konkrétan el tudja nekik mondani, pontosan mit is érez, miért, s hogy mire volna szüksége. Sajnos azonban, ha nem jól kezeli a helyzetet, a stressz éppen a közeli ismerősökkel és hozzátartozókkal való konfliktusok esélyét növeli, ezzel egyúttal elvágva a lehetőséget attól, hogy az ő támogatásukban feltöltődhessen. Éppen ezért mindig ügyelni kell arra, hogy soha, de soha ne a hozzá közel állókon vezesse le a feszültséget. Ha így tesz, az Oroszlánnak megerősödve sikerülhet kijönnie még a nehezebb időszakból is. Az Oroszlán egészségéért sokat tehet azzal, ha olykor hagy magának egy kis én-időt, amikor egyfelől lazíthat és kikapcsolódhat, másfelől pedig átgondolhatja, milyen volt az egészsége az elmúlt időszakokban, s esetleg kell-e tenni valamit annak érdekében, hogy jobb irányt vegyenek a dolgok.

Az Oroszlán 2021-es pénzügyeiről és karrierjéről bővebben itt olvashat: Oroszlán karrier és pénz horoszkóp 2021

Oroszlán 2021-es szerelmi horoszkóp

A jelenleg tartós kapcsolatban élő Oroszlán most talán elérheti azt, hogy kapcsolatuk a következő szintre lépjen, vagy valami csodálatos, nagyobb meglepetés érkezzen az életükbe, viszont akárhogy is, nem szabad egyszerre túl sokat vállalni, amikor a jövőt tervezgetik. Érdemes lehet számba venni a lehetőségeket és úgy dönteni, hogy az mindenki számára a legjobb legyen. Van, amikor jó még várni egy picit a komolyabb döntésekkel, de van olyan is, amikor elérkezik ezek ideje. Az éppen szingli Oroszlánnak leginkább a kommunikáció terén van hová fejlődnie, amennyiben kedvező fordulatra vágyik, s nem is arról van szó, hogy többet, hanem inkább, hogy figyelmesebben kellene kommunikálnia. Ez a változás egyébként a párkapcsolatban élő Oroszlán esetében is a kapcsolat minőségi javulásához vezethet most, de az egyedülálló Oroszlán esetében valósággal ettől dőlhet el, sikerül-e elérni az áhított kapcsolatot, vagy sem. Egyébiránt ez az év egy izgalmas, kalandokkal teli és emlékezetes időszak lehet az Oroszlán életében, legalábbis a szerelmi, párkapcsolati életét illetően mindenképpen.

Az Oroszlán 2021-es magánéletéről bővebben itt olvashat: Oroszlán szerelmi horoszkóp 2021