Éves horoszkóp 2022

Asztrológia - Olvasd el 2022-es éves horoszkópod, s tudd meg, mit üzennek neked erre az évre a csillagok! Szerelem, munka, pénz és karrier, minden egy helyen.

Minden új év tartogat meglepetéseket és mindig vannak bizonyos események, amelyek többé-kevésbé, de váratlanul történnek meg velünk, ugyanakkor mégis vannak dolgok, amelyeket megváltoztathatunk a jövőnkkel kapcsolatban, amennyiben tudjuk, mire számíthatunk egy adott időszakban. Ebben lehet segítségünkre az asztrológia és az éves horoszkópunk, hogy megtudjuk, milyen fordulatokat vehet életünk 2022-ben a csillagok jóslata szerint.

Horoszkóp 2022

Forrás: pixabay.com; Fotó: Mabel Amber; Módosította: Seres-Nagy Richárd; Licenc: Pixabay License (Free for commercial use; No attribution required); Link: https://pixabay.com/illustrations/zodiac-astrology-horoscope-2904106/

De mire is számíthat a legtöbb csillagjegy 2022-ben a horoszkópja szerint?

Ahogy azt a jól ismert mondás is tartja: "Ki mint vet, úgy arat!" és ez a huszonkettes év során különösen igaz lesz! Kétségtelen, hogy az ember soha nem várhat nagy dolgokat és eredmények az élettől, ha nem is igyekszik mindent megtenni azért, hogy átéljen ilyesmit. Ugyanakkor

talán nincs is jobb, mint amikor az ember beleveti magát az élet sűrűjébe, mer és akar, s amikor kitartó és kemény munkálkodása célt ér, akkor látja, hogy amit eltervezett, az bizony sikerült!

Mindennek tükrében, 2022-ben azt kell a leginkább gyakorolnia a legtöbb jegy szülöttjeinek, hogy legyenek merészek és merjenek tenni azért, hogy jobb legyen, ugyanakkor persze, nem árt az óvatosság és a megfontolt, kiérlelt döntésekre való törekvés sem, legalábbis olyan ügyekben, amelyek valóban és jelentős mértékben kihatnak/kihathatnak majd a további életükre.

Ebben az évben sok új trend várható, nemcsak szociális és társadalmi kérdésekben, hanem a technológia és az innováció területén is. Lehetséges, hogy a társadalmi körök és kapcsolatok is jelentős mértékben változnak és ez sokakat állíthat kihívás elé. Mindazonáltal, ez sokaknak nyújthat lehetőséget is arra, hogy fejlődjenek és előrébb jussanak a szerelem, a munka, vagy éppen a karrierjük területén az életben.

A számos változás és újdonság mellett ugyanakkor ebben az évben, a legtöbb jegy esetében, maradnak évek óta állandó, fundamentális momentumok is, amelyek nem, hogy nem változnak, de még inkább kőbe vésettnek tekinthetők lesznek. Mindez adhat egy igen szilárd hátteret ahhoz, hogy a legtöbben merjék feszegetni a határaikat és bátor szívvel lépjenek az ismeretlenbe.

Az alábbi jegy választó segítségével pontosabban is megtudhatjuk, hogy a bolygók és csillagok által mit is jósol nekünk 2022-es horoszkópunk!

Amennyiben pedig kíváncsiak vagyunk, hogy az egyes csillagjegyeket (akár a sajátunkat, akár másokét) mi jellemzi általánosságban, akkor az alábbi linken érhetjük el nagy, általános horoszkópunkat: Horoszkóp minden csillagjegy számára - Asztrológiai jellemzéssel, napi és egyéb horoszkópjaink pedig ide kattintva érhetőek el. Holnapi horoszkópjaink pedig itt: Holnapi horoszkóp ; Holnapi szerelmi horoszkóp.

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Alexas_Fotos, Módosította: Seres-Nagy Richárd; Licenc: Pixabay License (Free for commercial use; No attribution required); Link: https://pixabay.com/hu/users/alexas_fotos-686414/

hirdetés
december 22. - január 19. - Bak január 20. - február 18. - Vízöntő február 19. - március 20. - Halak március 21. - április 19. - Kos április 20. - május 20. - Bika május 21. - június 21. - Ikrek június 22. - július 22. - Rák július 23. - augusztus 22. - Oroszlán augusztus 23. - szeptember 22. - Szűz szeptember 23. - október 22. - Mérleg október 23. - november 21. - Skorpió november 22. - december 21. - Nyilas