3 pikáns titok, amiről a férfiak soha nem beszélnek

Mit titkolnak a férfiak?

Bár mindenkinek vannak titkai, mégis előfordulnak olyan dolgok, melyek eltitkolása tipikusan egy adott nemre jellemzőek, s annak képviselő azt előszeretettel és következetesen tagadják. Ennek megfelelően, a férfiaknak is vannak olyan titkai, melyekről nem szívesen, vagy egyáltalán nem beszélnek, még, ha közel is éreznek magukhoz valakit, sokszor akkor sem. Következzék most néhány olyan titok, ami pontosan ebbe a kategóriába tartozik.

Férfi titkok - Férfi telefonnal

Forrás: pexels.com; Fotó: Porapak Apichodilok; Módosította: Seres-Nagy Richárd; Licenc: Pexels; Licenc link: https://www.pexels.com/hu-hu/license/; Link: https://www.pexels.com/hu-hu/foto/ferfi-szemely-kezek-okostelefon-346734/

1. Kit, vagy mit is kíván meg igazából

Talán elsőre furcsának hangozhat, de a férfiak esetében tipikusan vannak olyan emberek, testrészek, élethelyzetek, vagy tárgyak, melyeknek már csak a puszta látványa is intenzív gerjedelmet vált ki belőlük, ráadásul gyakorlatilag bármilyen helyzetben, vagy életszituációban. Erről azonban, érthető módon, nemigen szeretnek beszélni, mert attól tartanak, hogy, ha kiderülne, valójában mi is izgatja őket, akkor meg nem értéssel, vagy akár elítéléssel találnák szembe magukat a párjuk, vagy a társadalom részéről, így inkább következetesen tagadják, vagy akár látszólag meg is vetik azokat a dolgokat, amelyek valójában nagyon is tűzbe hozzák őket.

2. A hűség kérdése

Egy-két extrém kivételtől eltekintve, minden párkapcsolat sarkalatos pontja a hűség, mely, bár mindenkinek mást jelent, mégis valahogy a férfiaknak nehezebb tartaniuk magukat hozzá, legyen bármi is a határ. S, hogy mindez a tagadás ellenére, miben érhető a leginkább tetten? Kósza pillantások, flörtök, vagy éppen a semmiből feltűnő hölgy ismerősök, ezek mind jelek lehetnek.

Annak ellenére azonban, hogy ezek bizony sokak számára ismerősek, mégis nem feltétlenül jelentik azt, hogy a párunk megcsal, vagy éppen másra vágyik, de tény, hogy ékes példái annak az ősi vadászösztönnek, mely a férfiakban (normál esetben) örökké munkál, s amitől egyszerűen, képtelenek megszabadulni.

3. A "sötét múlt", avagy a múltban elkövetett hibák

Amiről a férfiak szintén nem igazán szeretnek nyilatkozni, az a múltban elkövetett, főleg párkapcsolati hibáik, legyen az egy, a részükről elkövetett túlkapás, hűtlenség, vagy éppen egy nem túl szerencsés párválasztás, félresikerült házasság és valljuk be, ez valamilyen szinten érthető is, hiszen egy-egy nem igazán helyes, vagy akár elítélendő megnyilvánulás, döntés vagy cselekedet, nem túl jó ajánlólevél egy új partner irányába.

Persze, még a fentieken kívül is akadhat olyasmi, amit egy férfi, ilyen, vagy olyan okból kifolyólag, de szeret eltitkolni a párja, s úgy általában a külvilág elől, de kétségtelen, hogy e fenti három témakör az, ahol a legtöbb titkolnivalója akadhat az erősebbik nem képviselőinek, így, ha ezeken a területeken tapogatózunk, ami persze nem feltétlenül szerencsés, különösen egy friss kapcsolat esetén, akkor szinte biztosan falba ütközünk majd, amit bizonyos esetekben, igen nehéz lesz majd lebontani, persze, ha két ember szereti egymást, semmi sem lehetetlen.

2022. július 29.