3+1 dolog, amitől egy nő örökre beléd szeret

A nők, bár külsőre lényegileg, ám lelkivilágukban szinte alig különböznek a férfiaktól, mégis a két nem, mintha két teljesen különböző világ lenne. Éppen eme utóbbi miatt nehéz olyan általános törvényszerűségeket felállítani, amitől biztosak lehetünk abban, hogy szívünk választottja örökre belénk szeret. Vagy mégsem?

Friss, boldog házasok

A hosszú, közös, boldog együttlét egy életen át nem lehetetlen, bár igaz, néha egy kis szerencse nem árthat hozzá. - Forrás: pixabay.com; Fotó: Olcay Ertem; Licenc: Pixabay License (Free for commercial use; No attribution required); Licenc link: https://pixabay.com/service/license/; Link: https://pixabay.com/photos/couple-wedding-marriage-bridal-4615557/

1. Férfiasság, férfiasság, férfiasság!

No de mi is az igazi férfi ismertetőjele? Természetesen nem a sárm, az izmok és a tesztoszteron, bár nyilván nem baj, ha ezekből is van kiszemeltünknek bőséggel, ám a férfiasság mégis csak valami egészen másban tud igazán megjelenni. A férfias férfi előzékeny, udvarias, kedves, határozott, eltökélt, magabiztos. A nő számára egyenrangú partner, akit nem legyőzni, felülmúlni, hanem becsülni és szeretni kell. Az igazi férfi nem ledózerolni akarja párját, hanem lenyűgözni. Mindegy, hogy macsó, vagy érzékeny, hogy izmos, vagy vézna, hogy mackós, vagy nem egy atomfizikus, a lényeg mindig az, hogy legyen önazonos és ez soha ne párosuljon semmiféle erőszakossággal. Aki ezen tulajdonságokkal rendelkezik, már biztos lehet abban, hogy nem egyedül fogja leélni az életét.

2. A szexualitás hatalma

Bár a nők esetében nem feltétlenül játszik akkora szerepet a szexualitás, mint a férfiak életében, vagyis nem forog az eszük 5 percenként azon, hogy az aktuális, mellettük álló pasinak milyen a feneke, karizma…, azonban kár tagadni, mégis, akivel eljutnak az ágyig, ott fontos számukra az, hogy jól is érezzék magukat vele. Ez nem azt jelenti, hogy férfi partnerüknek lepedőakrobataként kell viselkedniük már az első alkalommal is és, hogy soha nem hibázhatnak, hanem azt, hogy ha van valami gond, akkor azt meg tudják beszélni és közösen tudjanak rajta változtatni, javítani, ne feszültség, inkább feloldódás legyen a közös együttlét.

3 dolog, amitől egy férfi örökre beléd szeret

A jó szex elengethetetlen egy jó szerelmi kapcsolathoz (Forrás: pixabay.com; Fotó: StockSnap; Licenc: Pixabay License (Free for commercial use; No attribution required); Licenc link: https://pixabay.com/service/license/; Link: https://pixabay.com/photos/people-man-woman-couple-love-2589817/)

Nem árt, ha egy férfi - legyen gyengéd, vagy határozott szerető - magabiztosan viselkedik a paplan alatt. Sajnos, ha egy férfi nem bízik magában, az a nőt is könnyen elbizonytalaníthatja. Na és persze az a legjobb, ha átélheti veled a szex őrült magasságait és szenvedélyes mélységeit is, erre érdemes tehát hosszútávon törekedni, ha férfiként párunkat tartósan magunk mellett akarjuk tudni.

3. Bizalom

Elsőre közhelynek tűnhet, azonban mégis igaz, hogy a nők számára az egyik legeslegfontosabb dolog egy párkapcsolatban a bizalom. Egy nőnek nagyon fontos az, hogy a partnerétől mindig őszinte visszajelzéseket kapjon, így tud megbízni benne rövid és hosszú távon egyaránt. Ez kezdődik azzal, hogy egy olyan pasinak, akiben bíznak, jobban elhiszik, hogy szépek és könnyebben kiteljesülnek mellette, később pedig szívesebben vállalnak gyermeket is egy megbízható partnerrel, aki biztosan ott marad mellettük akkor is, ha nehezebbre fordulnak a dolgok. Tehát a bizalom egy igencsak fontos alappillére egy nő, férfiakkal kapcsolatos megítélésének. Sőt, sokszor ezen bukik el akár egy hosszabb kapcsolat is, amikor ez a bizalom megrendül, vagy egyszerűen már ki sem alakul.

Tehát a lényeg, amit pasiként tehetünk, hogy még véletlenül sem adunk táptalajt semmiféle bizalmatlanságnak, vagy csírájában fojtsuk el azt, és természetesen mi is bízzunk meg benne teljes vállszélességgel.

+1 Humor

A nőknek nemcsak egy életre szóló partner kell, hanem egy barát is, akivel akkor is jól tudják érezni magukat, amikor a testiség nem feltétlenül van előtérben. Ekkor a humor, a jókedv az, ami mindennél fontosabb és értékesebb. Gyakran a kapcsolatok elején is ez az, ami beindítja a vonzalmat. Természetesen nem arról van szó, hogy éjjel-nappal viccekkel ostromoljuk kedvesünket, hanem, hogy jó, ha az élethez való hozzáállásunk nem feszes, ha megengedünk magunknak egy-egy mosolyt a legzordabb pillanatokban is, ha képesek vagyunk nevetni magunkon is. Ez egy hosszú kapcsolat során elengedhetetlen, hiszen számos feszült szituáció kialakulhat akár a család, akár a barátok, akár az anyagiak miatt, amit egy kis humorral sokkal könnyebb kezelni mindkét fél számára.

2021. február 16.