3 dolog, amitől egy férfi örökre beléd szeret

A férfiak, bár külsőre lényegileg, ám lelkivilágukban szinte alig különböznek a nőktől, mégis a két nem, mintha két teljesen különböző világ lenne. Éppen eme utóbbi miatt nehéz olyan általános törvényszerűségeket felállítani, amitől biztosak lehetünk abban, hogy szívünk választottja örökre belénk szeret. Vagy mégsem?

3 dolog, amitől egy férfi örökre beléd szeret

Néhány apróság és máris miénk örökre a nagy Ő! (Forrás: pexels.com; Fotó: Lood Goosen; Módosította: Seres-Nagy Richárd; Licenc: Legal Simplicity (All photos on Pexels are free to use. Attribution is not required. Giving credit to the photographer or Pexels is not necessary but always appreciated. You can modify the photos. Be creative and edit the photos as you like.); Licenc link: https://www.pexels.com/photo-license/; Link: https://www.pexels.com/photo/man-and-woman-kissing-1491282/)

1. Nőiesség, nőiesség, nőiesség!

Nos, talán az egyik legfontosabb tulajdonság, ami hosszú távon képes egy férfi figyelmét lekötni, az a bizonyos, utánozhatatlan, belülről fakadó nőiesség. Engedjük tehát szabadjára a bennünk rejlő nőt, legyünk magabiztosak, ugyanakkor finomak és kecsesek. Ne viselkedjünk túl kihívóan, vagy nyersen, s a csábításhoz is inkább az apró női praktikák kimeríthetetlen tárházából válogassunk. Mindez azonban nem csak az udvarlási szakaszban, illetőleg egy kapcsolat elején fontos dolog, hanem egy hosszú távú párkapcsolatban is, hiszen egy igazi férfi szüntelenül hódítani akar, s figyelmének tárgya nem lehet más, mint egy igazi, ízig-vérig nő!

2. A szexualitás hatalma

Kár tagadni, hisz kétségtelen, hogy a férfiakat a legjobban megfogni nem egyéb mással lehet, mint a szexszel. Ez azonban természetes, hiszen a fajfenntartás alapvető érdeke, hogy, míg a nő a legmegfelelőbb, azaz a sármos, előzékeny, érzéki és már-már őrjítően "tökéletes" férfipartnert keresi maga mellé (akitől minél "jobb" génkészlettel rendelkező utódokat remél), addig a férfi alapvetően éjjel-nappal csak szórná és szórná a magot, hogy vérvonala minél változatosabb genetikai vonalakon, s minél nagyobb számban fennmaradhasson.

3 dolog, amitől egy férfi örökre beléd szeret

A jó szex elengethetetlen egy jó szerelmi kapcsolathoz (Forrás: pixabay.com; Fotó: StockSnap; Licenc: Pixabay License (Free for commercial use; No attribution required); Licenc link: https://pixabay.com/service/license/; Link: https://pixabay.com/photos/people-man-woman-couple-love-2589817/)

Eme alapvető ösztönökből kiindulva tehát nőként akkor köthetünk magunkhoz igazán hosszú távra egy férfit, ha minél teljesebben kielégítjük szexuális igényeit. Ez persze nem azt jelenti, hogy éjt-nappalát csak nyüstöljük partnerünket, hanem azt, hogy figyeljük meg igényeit, s minél gyakrabban és teljesebben próbáljuk meg megadni párunknak, amire vágyik, hogy még csak eszébe se jusson más nő után nézni! Végül is ne feledjük, nőként mi is akkor tekintjük harmonikusnak szexuális életünket, ha mi szintúgy megkapjuk azt a kényeztetést, amire igazán vágyunk.

3. Bizalom

Elsőre közhelynek tűnhet, azonban mégis igaz, hogy a testi tényezők mellett a férfiak számára is bizony az egyik legeslegfontosabb dolog egy párkapcsolatban a bizalom. Ne ellenőrizgessük tehát folyton folyvást partnerünket, hagyjunk neki néha egy kis személyes teret, had beszélgessen, szórakozzon kicsit felhőtlenül barátaival szívünk választottja. Arról persze azért érdemes gondoskodni, hogy idővel mi magunk válhassunk szerelmünk legjobb barátjává is, így a kör tökéletesen bezárulhat, s igazán izgalmas kapcsolat áll előttünk.

Az oktalan féltékenykedést pedig végérvényesen érdemes elfelejteni, ha hosszú távú kapcsolatra vágyunk, ugyanis, ha állandóan féltékenykedünk, akkor számos olyan gondolatot indíthatunk meg párunk fejében, melyeken elgondolkozva, vagy éppen elkalandozva, előbb utóbb valóban okot adhat rá, hogy féltékenyek legyünk, ám lehet, mivel addigra már oda a bizalom, túl késő lesz! Kövessük inkább a régi, jól bevált módszert, ha vetélytársat feltételezünk valakiben: tartsd közel a barátaidat és még közelebb az ellenségeidet! Így gyakorlatilag észrevétlen, csendben "ellenőrizhetjük", hogy nem történik-e valami olyasmi, amit nagyon nem szeretnénk, s, ha kell, még időben lépni tudunk.

Végeredményben tehát egy párkapcsolat tartóssá és szorossá válásában talán a legfontosabb az, hogy meglegyen minden olyan körülmény, igazi testi és lelki egymásra találás, ami egy egészséges párkapcsolat kialakításához szükséges, s, hogy mindig igyekezzünk ápolni, mélyíteni kapcsolatunkat, szerelmünket és barátságunkat, hogy ténylegesen igazi, egy életre szóló partnerekké válhassunk egymás számára.

2014. szeptember