Milyen formájú a mutatóujjad? - Ezt árulja el Rólad

Sokaknak talán meglepő lehet, hogy mennyi információt adhat az egyes vonások vagy testrészek formája és alakja a személyiségünkről. Ezen belül talán a mutatóujjunk formája a legfontosabb, legalábbis azok szerint, akik egy kicsit behatóbban is tanulmányozzák a témát.

Melyik kategóriába tartozol a mutatóujjad formája alapján?

Íme, a különböző típusok, válassz és olvasd el, mit is árul el rólad ez a meghatározó tulajdonság:

Milyen formájú a mutatóujjad

A típus

Megszoktad, hogy magadban tartod az érzéseidet. Egyedi ember vagy, sok egyedi gondolattal, amikkel úgy érzed, senki más nem rendelkezik, így szereted meg is osztani azokat.

Ugyan szereted, ha erősnek tűnsz kívülről, de valójában nem mindig érzed magad elég stabilnak. Fontos számodra az őszinteség és magas az erkölcsi értékmérőd, ezért nagyon zavar a hazugság, képmutatás és igazságtalanság.

Kiváltképpen boldoggá tesz, ha segíthetsz másoknak, így erősen vágyakozol, hogy segíts, cserébe pedig jól esik, ha mások is meghálálják a kedvességedet. Ha ez nem valósul meg, eluralkodhat rajtad a szomorúság, de csak átmenetileg.

Időnként érdemes lenne foglalkoznod a saját igényeiddel és érzéseiddel is: Te is ember vagy, tehát joggal van szükséged bizonyos dolgokra.

Ha tetszett amit olvastál, kedveld a posztot és kívánjunk egymásnak sok szerencsét kommentben!

Sok szerencsét!

B típus

Te egy sokkal érzékenyebb és álmodozóbb ember vagy, mint ahogy mutatod, azonban ezen tulajdonságaid segítenek abban, hogy elérd mindazt, amit szeretnél!

Természetesen tudod, hogyan kell egy munkát elvégezni, így profi vagy abban, amit csinálsz! Az emberek is fontosak számodra, általában jobban szeretsz mások társaságában lenni, mint egyedül.

Bár nem kezdeményezel sok új kapcsolatot magadtól, ugyanakkor örömmel fogadod mások kezdeményezéseit, ha pedig valakit megszeretsz, mellette maradsz barátként, akár egy egész életen át. Amit érzel, azt kimondod: nagyon őszinte vagy, és ez sokaknak nem tetszhet, de ne hagyd, hogy ez a kedvedet szegje.

Néha hajlamos vagy magadban szenvedni, ami sokszor teljesen felesleges. Érdemes lenne néha megfontolnod, hogy mégis segítséget kérj, amikor szükséged van rá, az sokat segíthet!

Ha tetszett amit olvastál, kedveld a posztot és kívánjunk egymásnak sok szerencsét kommentben!

Sok szerencsét!

C típus

Kicsit konzervatív vagy, de nagyon jószívű és jólelkű ember! Nem könnyű megbántani téged, mert gyorsan megbocsátasz. Neked nem kenyered a kiemelkedés és a hatalmaskodás, mert az emberséget nagyobbra tartod a hivalkodásnál és ez rendkívül jó dolog és ritka tulajdonság!

Bár nem szereted nyíltan kimutatni az érzéseidet, ez részben abból ered, hogy félsz a megbántástól és hogy visszaélnek a sebezhetőségeddel.

Ugyanakkor rendkívül nyílt és őszinte gondolataid és szándékaid vannak: nincs helye a hazugságnak az életedben!

A jó szíved miatt már többször sérültél meg, ezért óvatosabban közelítesz az új ismeretségekhez. Ha valamit ígérsz, ahhoz tartod is magad, tehát nagyon megbízható ember vagy.

Nagy szerencsét hoz Rád, ha a posztot kedveled és kommentben sok szerencsét kívánsz!

2023. december 18.