Milyen alakú a kezed? - Ezt árulja el Rólad

Rövidek az ujjaid és négyzet alakú a tenyered? Vagy hosszú ujjaid vannak téglalap alakú tenyérrel? Akárhogy is, a kezed alakja sok mindent elárul arról, hogy milyen személyiség vagy! Nézd meg, mit árul el rólad a kezed formája.

Kéz alakú személyiségjegyek: Tudtad, hogy a kezed a személyiségjegyeidről is árulkodhat? Cikkünk betekintést enged a kézforma és a személyiség közötti kapcsolat rejtelmeibe. Ismerd meg rejtett és domináns személyiségjegyeid, erősségeid és gyengeségeid.

Melyik kategóriába tartozol a kezed formája alapján?

Íme, a különböző típusok, válassz és olvasd el, mit is árul el rólad ez a meghatározó tulajdonság:

Milyen formájú a kezed

Képek forrása: pixabay.com

1. Kézforma személyiségteszt: Rövid ujjak és négyzet alakú tenyér

Ha rövid ujjakkal és négyzet alakú tenyérrel rendelkezel, akkor a személyiségjegyeid arról árulkodnak, hogy őszinte, lelkiismeretes, a hagyományokhoz hű és egy kissé földhözragadt ember vagy. Nagyon gyakorlatias életszemlélettel rendelkezel, ami néha értelmezhetetlen lehet az érzelmesebb emberek számára. Hajlamos vagy arra, hogy életed fókuszába a karriered, az anyagi javak szerzését és a pénzt helyezd, erre tehát érdemes figyelned, hogy nehogy túlzásokba ess. Mindemellett persze van helye az álmoknak és az érzelmeknek is, de nem vagy túl szentimentális ember, ugyanakkor nagyon szereted a családodat, és mindenek elé a szeretteid érdekeit helyezed. Egyenes vagy és kimondod a dolgokat úgy, ahogy vannak. Személyiséged védelmező és gondoskodó, de makacs és céltudatos is. Gyors észjárású vagy és remek humorérzékkel rendelkezel. Általában kiegyensúlyozott vagy. Rendezett életet élsz. A dolgokat akárhogyan is, de elintézed. Nem minden esetben feded fel a valódi érzéseidet. Társaságkedvelő vagy, és jó baráti hálózatot tartasz fenn.

Ha tetszett amit olvastál, kedveld a posztot és kívánjunk egymásnak sok szerencsét kommentben!

Sok szerencsét!

2. Kézforma személyiségteszt: Hosszú ujjak és négyzet alakú tenyér

Ha hosszú ujjakkal, ugyanakkor rövidebb, négyzet alakú tenyérrel rendelkezel, személyiségjegyeid arról árulkodnak, hogy az elvont és intellektuális beszélgetések szerelmese vagy. Az önkifejezés művészi módjainak hódolsz. Stabil érzelmi életre törekszel, belül azonban bizalmatlan vagy az érzelmekkel szemben, mert nem egyszer jogosan, attól tartasz, hogy végül cserbenhagynak. Nem bízol meg könnyen az emberekben. Még ha elkötelezett kapcsolatban is élsz, mindig vannak kétségeid vagy félelmeid. Kíváncsi vagy. Szeretsz új dolgokat és helyeket felfedezni, és szeretsz történeteket hallani az emberekről. Analitikus vagy. Jobban szeretsz a lehető legeredetibb lenni. Temperamentumod néha a semmiből is előbukkanhat. Szeretsz eredeti lenni és nagy dolgokat véghez vinni. Élvezed a különböző nézőpontok megértését, így jó érzéked van az emberek megbékítéséhez. Szeretsz kapni is, de még jobban meglepni valamivel a szeretteidet. Szeretnéd, ha elfogadnának olyannak, amilyen vagy, ami sajnos történetesen egy problémás pont az életedben.

Ha tetszett amit olvastál, kedveld a posztot és kívánjunk egymásnak sok szerencsét kommentben!

Sok szerencsét!

3. Kézforma személyiségteszt: Rövid ujjak és téglalap alakú (hosszú) tenyér

Ha rövid ujjakkal és hosszú tenyérrel rendelkezel, személyiségjegyeid arról árulkodnak, hogy energikus, lelkes, nyugtalan és karizmatikus vagy. Kiváló vezetői tulajdonságokkal rendelkezel. Nem riadsz vissza a kockázatvállalástól vagy a lehetőségek legteljesebb kihasználásától, még, ha ez temérdek munkádba is kerül. Szeretsz a figyelem középpontjában lenni. Extrovertált vagy. Szeretsz magadról beszélni. Sokoldalú vagy, és arra törekszel, hogy tökéletes legyél mindenben, amit csinálsz. Folyamatosan új ötleteket keresel. Mindig a többiek előtt akarsz járni és ez a legtöbbször sikerül is. Gyorsan kezdeményezel, ugyanakkor a végsőkig kitartasz a projektjeid befejezése, vagy a céljaid elérése mellett. Imádod felvállalni az egyéniségedet. Nem igazodsz a társadalom által meghatározott ideálokhoz vagy normákhoz. A saját szabályaid szerint élsz, és azt teszed, amit helyesnek érzel.

Ha tetszett amit olvastál, kedveld a posztot és kívánjunk egymásnak sok szerencsét kommentben!

Sok szerencsét!

4. Kézforma személyiségteszt: Hosszú ujjak és téglalap alakú (hosszú) tenyér

Ha hosszú ujjakkal és hosszú tenyérrel rendelkezel, személyiségjegyeid arról árulkodnak, hogy rendkívül fantáziadús, érzékeny és érzelmes vagy, aki egyben nagy álmodozó is. Kívülről általában szelíd és nyugodt vagy, azonban belülről sokszor érzelmi viharok kavarognak benned, amiből a külvilág mit sem érzékel. Rendkívüli szeszélyes vagy. Kapcsolatok tekintetében magasra teszed a mércét, és elvárod, hogy az emberek mindig megfeleljenek ezeknek az ideáloknak. Nagyon titokzatos és befelé forduló vagy. Néha túlságosan magas falakat húzol a szíved köré és ez megnehezítheti a pártalálásod. Ha mégis elengeded magad, sebezhető, érzelmes, romantikus és idealista vagy. Inkább szentimentális vagy, mint racionális. Szükséged van arra, hogy meghallgassanak, és hogy szeretettel és törődéssel forduljanak feléd.

Ha tetszett amit olvastál, kedveld a posztot és kívánjunk egymásnak sok szerencsét kommentben!

Sok szerencsét!

Nagy szerencsét hoz Rád, ha a posztot kedveled és kommentben sok szerencsét kívánsz!

2024. május 13.