Kiderült! - Ez az, aminek egy férfi sem tud ellenállni

Elsőre mindannyian biztosan valami olyasmire gondolnánk a cím olvastán, mint a testiség, vagy a nokedli, húsleves; azonban a valódi válasz egészen más.

Szerelmes pár meghitt környezetben

Forrás: pexels.com; Fotó: Jonathan Borba; Módosította: Seres-Nagy Richárd; Licenc: Pexels; Licenc link: https://www.pexels.com/hu-hu/license/; Link: https://www.pexels.com/photo/couple-about-to-kiss-2950331/

Bizony a nőknek és a férfiaknak egyaránt okozhat fejtörést, hogy mivel is tudják felhívni az ellenkező nem figyelmét a leginkább és mivel tudják azt tartósan megtartani. Nem mondhatjuk azt, hogy egy nő legyen ilyen, vagy olyan, barna, szőke, telt, karcsú, magas, alacsony, olvasott, buta, házias... hiszen a történelemben láttunk már rengeteg példát arra, hogy nem csak azok a nők éltek boldog párkapcsolatban, akik feltűnően szépek, sportosak, vagyonosak... De miért is van ez? Ők hogyan érik el, hogy kedvesük csak őket látja, szereti?


hirdetés

A válasz egyszerű. MAGABIZTOSSÁG. Ez az ami megkülönbözteti a boldog párkapcsolatban élő nőket azoktól, akik csak vágynak egy társra, de nem sikerül megtalálniuk, megszerezniük, vagy megtartaniuk azt.

hirdetés

Egy magabiztos nő bízik önmagában, választása erejében, így amikor megállapodik valaki mellett, harcol is érte, mikor felüti a fejét az első nehézség, vagy tisztában van azzal, hogyan tegye magát boldoggá, milyen férfit keressen ehhez. A férfi pedig minden nap fülig szerelmes lesz magabiztos kedvesébe, mert meg sem fordul a fejében, hogy bármi gond is lenne vele. Persze az öntudatosságot nem szabad összekeverni a beképzeltséggel, hiszen az pont az ellenkezőjét fogja eredményezni - elüldözi még a legjámborabb hímet is a nő közeléből.

SNK

2023. május 18.