Szerelmi horoszkóp 2021

Szerelmes, őrjítő éjszakák, esetleg csalódás vár 2021-ben? Vajon megtalálod az igazit? Tudd meg szerelmi horoszkópunkból, elárulják neked a csillagok! Ebben az évben a párkapcsolati ügyek alapvetően jól alakulhatnak a legtöbb jegy számára, ám nem árt figyelni rá, hogy a kevés kihívás mellett ne laposodjanak el azon mély érzelmi-testi kötelékek sem, melyek már kialakultak. Nagyon fontos, hogy akár új szokásokkal, helyszínekkel, kifejezésekkel lepjük meg önmagunkat és párunkat, hiszen - bár óriási változásokra nincsen szükség - az a bizonyos szikra olykor bizony táplálásra szorul, hogy ki ne aludjon. S fontos tudni: könnyebb a tüzet fenntartani, semmint tartósan újra lángra lobbantani.

Szerelmi horoszkóp 2021

Forrás: pixabay.com; Fotó: Pexels; Módosította: Seres-Nagy Richárd; Licenc: Pixabay License (Free for commercial use; No attribution required); Link: https://pixabay.com/photos/hands-love-people-heart-jeans-1283076/

Valószínűleg senkit sem ér váratlanul a kijelentés, hogy az életben meghozott döntések határozzák meg, mint alakul a jövőnk, s mindez igaz a érzelmi életre is, ebben az évben különösen. Aki például hanyagolta párkapcsolati életét, netán még kacsintgatott is más kapcsolatok után tartós kapcsolata ellenére, meglehet: hogy sokat kell, hogy küzdjön rossz döntései hatásai miatt. Ám aki következetesen igyekezett folyamatosan karban tartani és ápolni párkapcsolatát, ezúttal igen kellemes, romantikus hónapoknak nézhet elébe.

Az egyedülállóknak sem kell bánkódniuk, hiszen remek alkalmak nyílnak az ismerkedésre, viszont meglehet, hogy nem elsőre vagy másodjára fogják megtalálni azt az illetőt, akivel a randikon és kezdeti ismerkedésen túl is el tudnának képzelni valamit. Ezzel sincsen semmi baj: a cél egy tartalmas, gazdag kapcsolat, s nem az, hogy egy eleve reménytelen kapcsolatot akár évekig nyújtsanak és húzzanak, ezzel talán egymást is sorozatosan meg-megsebezve.

Nem feltétlenül lesz az idei a nagy döntések és előrelépések éve, de kellő megfontoltsággal és őszinteséggel az ilyen céloktól sem kell elhatárolódni. Mi több, akadhatnak olyanok is, akik előzőleg kissé eltávolodtak párjuktól, de most kitartásuknak és eltökéltségüknek köszönhetően mégis ismét megtalálják a tökéletes összhangot.

S, hogy számunkra pontosan mit is tartogat a 2021-es év a szerelem terén? Az alábbiakból megtudhatjuk!

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Gerd Altmann, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/geralt-9301/

hirdetés
december 22. - január 19. - Bak január 20. - február 18. - Vízöntő február 19. - március 20. - Halak március 21. - április 19. - Kos április 20. - május 20. - Bika május 21. - június 21. - Ikrek június 22. - július 22. - Rák július 23. - augusztus 22. - Oroszlán augusztus 23. - szeptember 22. - Szűz szeptember 23. - október 22. - Mérleg október 23. - november 21. - Skorpió november 22. - december 21. - Nyilas