"Run" - Jön a Jurassic World - Fallen Kingdom

Megjött a Jurassic World 2 új trailere és már biztos a magyar premier időpontja is. sőt, most már az is bizonyos, hogy a minden idők legjobb dínós trilógiájának, a Jurassic Park I-II-II-nak a folytatása is trilógia lesz, így a Fallen Kingdom-ban a 2. részét tisztelhetjük az újkori 3 résznek.

Tyrannosaurus a Jurassic World - Fallen Kingdomban, éppen egy Carnotaurust ejt el

Tyrannosaurus a Jurassic World - Fallen Kingdomban, éppen egy Carnotaurust ejt el

A 2018. június 22-én bemutatásra kerülő, új film trailerének már az előzeteséből kiderül, hogy lesz itt vulkánkitörés, kis dínó simogatás, na és persze "futás" és "sikítás", miközben a természet ismét "utat tör" majd magának.

További jó hír a dinoszauruszos film szerelmeseinek, hogy a rendező, a barcelonai J.A. Bayona elmondása szerint az új rész is hű marad az igazi "Jurassic Park" élményhez, amire az ezúttal is executive producerként bábáskodó Steven Spielberg is garancia, ugyanakkor, számos új és izgalmas elemel is bővül, melyek egész biztosan elnyerik majd a közönség tetszését.

Az élményt tovább fokozhatja, hogy a szereplők körében, Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) és Owen Grady (Chris Pratt) mellett ismét köszönthetjük a régiek közül Ian Malcolm-ot (Jeff Goldblum), aki ezúttal a kongresszus előtt hozza kétkedő formáját, valamint Dr. Henry Wu-t is, akit továbbra is BD Wong alakít.

A történet tekintetében a Fallen Kingdom, bár kontinuitásban áll az új széria első részével, mégis további feszültséget hoz, ugyanis ezúttal a dinoszauruszok szigetről való kimentése a főhősök célja, melyre egy szunnyadó vulkán újjáéledése miatt van szükség, így minden bizonnyal jól hozza majd a produkció a "kihalás" érzetét a rajongók számára. Mindazonáltal, egyelőre továbbra is rejtély, hogy az emberi tényező és a tudományt mindennél előbbre tartó, megszállott kutatók miként szólnak majd bele a történésekbe...

Ami pedig a lényeget illeti, természetesen új dínók is debütálnak majd a Bukott Birodalomban, melyek közül már kettő biztos: a Baryonyx és a Carnotaurus.

2017. december