Karácsonyi filmajánló - 1. rész

Karácsonykor együtt van a család és ez csak egy év múlva ismétlődik meg, szóval értékeljük és használjuk ki ezeket a pillanatokat amennyire csak lehet. Az ünnepre való készülődést, ráhangolódást viszont nagymértékben segítheti, ha megnézünk néhány karácsonyi klasszikust, melyek nemcsak melegséggel töltenek el bennünket, de ötleteket is adhatnak nekünk az ajándékok, az ételek, vagy akár a karácsonyi hajcihő átvészelésére is.

Karácsonyi filmajánló

hirdetés

Polar Expressz

Egy varázslatokkal teli vonat, egy megható történet és a télapó adnak garanciát a karácsonyi átszellemülésre. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt jó szórakozást ígér eme animációs kalandfilm.

Karácsonyi ének

Ebenezer Scrooge egy lelketlen milliomos, utál minden szépet, így a karácsonyt is, ám egy éjjelen meglátogatja három szellem, az elmúlt, a jelen és a jövő karácsony szellemei.

hirdetés

Charles Dickens eme klasszikus regénye magában foglalja mindazt, ami a karácsony lényege, ami nem más, mint a szeretet.

Igazából szerelem

Ez a romantikus vígjáték inkább a felnőttek számára nyújthat vidám perceket. Remekül ötvözi a szerelem és a karácsony sokszínűségét, amellett, hogy a nagyszerű színészi alakítások fergeteges humorral párosulnak benne.

Reszkessetek betörők 1-2

A karácsonyi filmek sorából már-már kihagyhatatlan Kevin, az otthon hagyott kisfiú hősies története, aki betörőkkel viaskodik, új barátságokat köt, s mindeközben felismeri, hogy a családnál nincs is fontosabb a világon. Igazi szórakoztató, kalandos, családi vígjáték.

hirdetés

Bunyó karácsonyig

Bud Spencer és Terence Hill, karácsonykor, egy olasz-német spagettiwestern-vígjátékban osztják a tőlük már jól megszokott pofonokat... Ennél több már nem is kell!

Jó szórakozást és kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Ha tetszett a cikkünk, olvasd el a folytatást is:

2013. december