Ez a Bika csillagjegy 5 legrosszabb tulajdonsága


Anya és lánya

Forrás: pixabay.com; Fotó: Anastasia Gepp; Módosította: Seres-Nagy Richárd; Licenc: Pixabay License (Free for commercial use; No attribution required); Link: https://pixabay.com/photos/family-mom-daughter-baby-teen-3817055/

A Bika csillagjegy szülötte csökönyös, makacs lehet, olykor akkor sem hajlandó valamit "a mások módján" tenni, ha voltaképpen maga is átlátja, hogy a helyzet változást kívánna meg tőle. Másfelől viszont ebben sokszor legalább ennyire a lustasága akadályozza meg - mert bár mindannyian dönthetünk úgy, hogy egyszerűbb, kevesebb energiával járó utat választunk, a Bika számára ez szinte ellenállhatatlan csábítást jelent.

Passzivitása ugyancsak sok bajt hozhat a fejére, hiszen mind az emberi kapcsolataiban, mind pedig a munkájában előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor kezdeményeznie kellene, de erre nem, vagy csak komótosan, unottan veszi rá magát. Talán éppen ez a habitusa az oka annak, hogy hajlamos a lehangoltságra, és időnként a helyzetet komoran látja. Bizonyos fokú önzés is jellemezheti, ha nem veszi a fáradságot arra, hogy némi empátiát gyakoroljon.

Kártyaképek forrása: pixabay.com