Vörösboros szarvassonkás szendvics
Kevés az igazán izgalmas és viszonylag könnyen elkészíthető szendvicsrecept, pedig kétségtelenül az egyik legnépszerűbb étek manapság a szendvics. Engedjük tehát bátran szabadjára fantáziánkat, s készítsünk belőle minél többet és finomabbat. Kedvcsinálónak következzék most egy igazi gourmet verzió nem csak ínyenceknek!
Vörösboros szarvassonkás szendvics
Hozzávalók:
Olasz zsemle
Vörösboros szarvassonka (szarvascomb)
Juhtúró
Szárított paradicsom
Elkészítése:
A zsemlét bevágjuk, majd belerakunk egy szelet szarvassonkát. Egy szárított paradicsomot csíkokra vágunk és bordaszerűen, sugarasan a szarvasszeletre helyezzük. Végezetül juhtúrót morzsolunk a szendvicsbe, s már tálalhatjuk is.
Igazi gourmet csemege!
Jó étvágyat kívánunk!
2012. december