Victor Goddard különös esete az időutazással

Egyes felvetések szerint több magasabb dimenzió, illetve láthatatlan világ létezik, s ha így van, akkor lehetnek interdimenzionális időportálok is a Földön. A RAF légi marsallja, Sir Victor Goddard állítólag véletlenül átléphetett egy ilyen időportálon egy világba, amikor 1935-ben gyanútlanul tartott hazafelé egy elhagyatott dremi repülőtérről, és különös viharba keveredett.

Victor Goddard különös esete az időutazással

Forrás: pixabay.com; Fotó: deselect; Licenc: Pixabay License (Free for commercial use; No attribution required); Link: https://pixabay.com/photos/wallpaper-space-desktop-universe-3584226/

hirdetés

Goddard különös, sárgásbarna felhők közé került, mielőtt végül elvesztette volna a gép felett az irányítást, és a föld felé kezdett volna zuhanni. Bár a gyors zuhanás közben sikerült kikeverednie a felhők közül, felfigyelt rá, hogy szokatlanul sötét az ég, és a felhők is sárgásbarna színűek. Végül sikerült szerencsésen egyenesbe hoznia a repülőt, így túlélte az incidenst, az igazi furcsaságok viszont még csak ekkor kezdődtek...

A pilóta ugyanis körbenézve azt állapította meg, hogy az ég hirtelenjében fényessé vált, a nap pedig aranylóan világította be a tájat, amely felett repült – egyenesen a dremi repülőtér felé. Közelebb érve látta azt is, hogy noha a repülőtér ugyanaz, szinte minden más, mint amikor előzőleg ott járt.

hirdetés

Új hangárok sorakoztak a területen, és négy repülőgépet pillantott meg a földön, amelyek közül hármat sárgára festettek, egy pedig egy olyan egyfedelű gép volt, amilyen 1935-ben még nem volt a királyi légierőnek. A szerelők is kék overált hordtak a Goddard által megszokott barna helyett, és érdekes módon egyikük sem figyelt fel Goddardra – mintha csak észre sem vették volna, hogy ott van.

Miután ismét viharba került, a pilótának sikerült hazatérnie, de otthon nem akadtak, akik elhitték volna neki a különös történetet – éppen ezért csak 1966-ban jegyezte le a tapasztaltakat.

hirdetés

Addig azonban újabb érdekes megfigyeléseket is tett, így például azt, hogy 1939-ben a RAF oktató repülőit sárgára festették, felújították a dremi repülőteret, illetve egy olyan egyfedelű oktató repülőgépet vezettek be, amilyet Goddard is megpillantott.

A történet alapján tehát úgy tűnik, Goddardnak lehetősége adódott bepillantást nyerni a jövőbe – persze, semmi nem támasztja alá a történteket a saját elmondásán kívül, így nem árt némi fenntartással kezelni az esetet.

Diós Anita

2019. szeptember