Vegetáriánus bolognai
Eme recept, egy igen egyszerű, de annál ízletesebb ételt takar, mely ráadásul, fillérekből kihozható!
Vegetáriánus bolognai
Hozzávalók:
Fél evőkanál olaj
2 közepes fej hagyma
2-3 paradicsom
1 kis konzerv paradicsompüré
Só, bors
Tészta (szabadon választható)
(Hegyes zöldpaprika)
Elkészítése:
Egy kevés zsíron megdinszteljük a hagymát, majd hozzáöntjük a kockára vágott paradicsomot és pépesre főzzük. Nem sokkal később a paradicsom pürét is hozzákeverjük. Megsózzuk, megborsozzuk.
Aki pikánsan szereti, vághat rá egy hegyes zöldpaprikát is. 5-10 percig hagyjuk rotyogni és már kész is. Főtt tésztával tálaljuk.
Jó étvágyat kívánunk!
2012. december