hirdetés

Vasztu tudomány a gyerekszobában

A ma gyermekei egészen más energetikával születnek, mint mi. Érzékenyebbek a körülvevő atmoszférára, ami megjelenhet hiperaktivitásban, nyugtalanságban vagy hogy túlságosan elragadja őket a pénz és a mobil kütyük világa. túlzott elmerülésben az anyagi világban, értem ezalatt, hogy elragadja őket a pénz, a mobil kütyük világa. Nagyon fontos, hogy olyan környezetben neveljük őket, amelyik békét, nyugalmat áraszt feléjük.

Vasztu tudomány a gyerekszobában

hirdetés

A legtöbb problémát már az orvosolná, ha megnéznénk, vajon a jó vagy rossz égtáj-energetikai területén fekszik-e a gyermek. A születési adatai alapján pontosan meghatározható, hogy melyik égtáj energiája hat rá negatívan és melyik pozitívan.

Ha sírós, nyugtalan, vagy nehezek az éjszakái, akkor lehetséges, hogy a neki nem megfelelő energetikájú területen van az ágya, és ő mindezt tudat alatt érzékeli. Számos más tényező is befolyásolhatja, de ezt kellene elsőként megvizsgálni.

hirdetés

Ezek mellett a színek is hatnak. Az egyéni színt szintén a születési adatokból lehet meghatározni védikus asztrológia segítségével. Fontos, hogy az adott gyerek számára nem kedvező színt ne használjuk nagy felületeken. Általánosságban a sárgás és a 4 fő szín nagyon jó, amíg a gyerek pici, de az ő legrosszabb színét mindenképpen kerülni kellene.

Ami a világegyetem energiáit illeti, a gyermekeknek a nyugati és keleti szobák a legmegfelelőbbek, de megfelelőek az északi és a déli irányok is. A délnyugati szobába lehetőleg a családfő kerüljön, mert aki ott alszik, az uralja a családot. Viszont a használt színeket illetően nem csak az egyéni színeket, de az égtáj minőségének megfelelő színeket is számításba kell venni.

hirdetés

A szoba elrendezésében is érdemes odafigyelni a természet törvényeire, valamint nem mindegy, hogy a gyermek tanulás közben merre néz. Ez nagyban befolyásolhatja kreativitását, kitartását, frissességét, vagy azt, hogy folyton elalszik-e tanulás közben.

További segítségért, egyéni minőségek meghatározásáért forduljon hozzám bátran!

Balázsi Katalin - okl. Vaszati Szaktanácsadó

2015. november

hirdetés
szürke
hirdetés