hirdetés

Top 10 Lavazza kapszula, amit ki kell próbálnod a kávégépeddel

Az ikonikus olasz kávémárka, a Lavazza világszerte kínálja minőségi kávékülönlegességeit. A Lavazza története egészen 1895-ig nyúlik vissza, hiszen azóta kínál különleges kávézási élményt. Ha elég szerencsések vagyunk és van egy Lavazza kapszulás kávéfőzőnk, akkor most bemutatunk pár kapszulát, amelyet mindenképpen érdemes kipróbálni.

Egy csésze kávé

Qualita Rossa

Az 5-ös intenzitású lavazza kapszula ideális kiindulópont lehet azok számára, akik még eddig nem ismerkedtek meg közelebbről a cég által kínált kávékülönlegességekkel. Kiegyensúlyozott íz, finom diós aroma jellemzi ezt az eszpresszó kávét. Mindennapi kávézáshoz tökéletes választás lehet.

Qualita Oro

A 9-es intenzitású kávé 100% arabica babból készül és édes, virágos ízéről lehet a legkönnyebben felismerni. A finom és kifinomult kávét kedvelőknek ajánlják, akik szeretik lassan és élvezettel kortyolgatni kávéjukat.

Espresso Dolce

A 4-es intenzitású kapszula édességéről és lágyságáról ismert. Mézes és mandulás jegyei már sokakat rabul ejtettek. A kicsit könnyedebb, de enyhén édeskés kávét kedvelőknek ajánlják. Ha szeretjük a kávéalappal készülő otthoni desszerteket, akkor ezt bátran felhasználhatjuk, mert mindenki a csodájára fog járni.

Espresso Intenso

A 10-es intenzitású kávé a kivételesen erős kávéra vágyóknak készült. A sötét és gazdag ízt kínáló forró ital kakaós és fűszeres jegyekkel rendelkezik. Eszpresszó rajongóknak ezt kötelező kipróbálniuk, mert biztosan nem fog csalódást okozni.

EP Crema Aroma Gran Espresso

A 4-es intenzitású kávé aromákban gazdag élményt kínál. Krémes állaga miatt tökéletes választás lehet azoknak, akik szeretik a bársonyos eszpresszókat. Ez a kapszula a Lavazza Espresso Point kapszulás kávégép tökéletes kiegészítője lehet.

Blue Tierra Bio Bilanciato

A 8-as, azaz közepes intenzitású kávé a környezettudatos kávékedvelőknek ajánlott. A 100 % arabica kávébabból készült finomság bio és fair trade minősítéssel rendelkezik. Kiegyensúlyozott és lágy ízű, amely csipetnyi gyümölcsösséggel keveredik. A fenntarthatóságot értékelőknek mindenképpen ajánljuk.

BLUE Caffé Crema Lungo

A 7-es intenzitású kapszula azok számára készült, akik a hosszabb és kevésbé erős kávékat kedvelik. Sima és bársonyos textúrája, közepes pörkölésének köszönhető. A kapszula a Lavazza Blue kávégépekkel kompatibilis.

Firma Espresso Corposo

A közepes erősségű kávé merész és testes ízével, gazdag krémes jellegével tökéletes eszpresszó élményt kínál.

Firma Espresso Gustoso

A 9-es erősségű kávét a kiegyensúlyozott ízvilág jellemzi, egy csipetnyi édességgel megspékelve. A gyengébb eszpresszókat kedvelőknek ajánlják.

Firma Ginseng

Ez egy egyedülálló kapszula, amely a kávé és a ginzeng kellemes ízkeverékét kínálja. Sima, aromás és enyhén édes íze érdekes választás lehet bárki számára.

Szponzorált tartalom

2024. február 19.