Stíluskalauz - 2017 tavasz

Évről évre változnak az aktuális trendek a divat világában és ez idén sem lesz másképp. Néhány régi kedvencet újra üdvözölhetünk, feltűnnek majd az újdonságok, de persze lesz olyan is, ami tavalyhoz hasonlóan, idén is hódítani fog!

Stíluskalauz - 2017 tavasz

hirdetés

Lezser fazonok, nőies darabok, athleisure, na és persze csíkok minden mennyiségben. Erre kell készülni idén tavasszal!

Virág, virág... virág mindenhol!

Stíluskalauz - 2017 tavasz

Azt tulajdonképpen bátran kijelenthetjük, hogy a virágminta évről évre végigkíséri a divatot. Megannyi variációban hódított már és ez 2017-ben sem lesz másképp. Most a hippi stílus lesz a menő, készüljünk a harsány, feltűnő színekre és formákra.

hirdetés

Kihajtott derék

Stíluskalauz - 2017 tavasz

A kihajtott derék nem csupán sikkes, de egyben praktikus is. Arra azonban figyelni kell, hogy a derekat optikailag vastagítja. A kisebb pocakot és a nemkívánatos úszógumit viszont el is takarhatja. A fast fashion márkákat forgalmazó boltokban biztosan megtaláljuk a hozzánk legjobban passzoló darabot!

Elő a vállakkal!

Stíluskalauz - 2017 tavasz

Vagy legalábbis az egyikkel. Noha a vállak előbukkanása már tavaly is divat volt, ez a trend azonban egy kissé megváltozik. Azokkal az asszimetrikus fazonokkal találkozhatunk, amelyek csupán az egyik vállunkat hagyják szabadon. Nagyon sejtelmes...

A nagy kedvenc: tengerész stílus

Stíluskalauz - 2017 tavasz

A tengerész stílusnak idén sem kell búcsút mondanunk. Bár a formák változhatnak, szokatlanok, már-már merészek és elsőre furák lehetnek, de a dizájnra jellemző fő jegyek maradnak.

Az athleisure idén is hódít

Stíluskalauz - 2017 tavasz

Imádjuk az athleisure stílust, ez pedig nem véletlen, hiszen nem csupán elegáns, de kényelmes szetteket kreálhatunk a segítségével! A sportosan sikkes darabokat kombinálva szerencsére 2017 tavaszán sem lőhetünk mellé.

Rockosan csajosan

Stíluskalauz - 2017 tavasz

Éljen a rock! Éljen a divat! A kettőt kombinálva pedig nagyon trendik lehetünk 2017-ben is. Talán sokan tartanak ettől a stílustól, pedig nem kellene. Az extravagáns daraboktól kezdve, a legcsajosabb, legglamúrosabb formában is feltűnik majd ez a dizájn. Figyelem! Nem csak fekete színben lesz menő!

Csíkok itt-ott, csíkok minden mennyiségben

Stíluskalauz - 2017 tavasz

Kétségkívül hatalmas favoritok lesznek 2017-ben a csíkok. Legyen szó vízszintesről, függőlegesről, asszimetrikusról, vékonyról, vagy épp vastagról, a csíkos trend hatalmas őrület lesz. Válasszuk ki az alakunkhoz legjobban passzoló formát!

hirdetés

Változások a színek terén

Stíluskalauz - 2017 tavasz

A színek terén is lesznek változások. A neon sokáig hódított, ám idén úgy tűnik, már nem lesz annyira menő. A helyét átveszik a homogén színek... Nagyon trendik lesznek a kék, a sárga, illetve a zöld árnyalatai. Érdemes kikísérleteznünk, hogy nekünk melyik áll a legjobban! Jó hír, hogy a nude idén is menő lesz, az arany helyett viszont inkább a sokkal nőiesebb rose gold fog hódítani.

Ezt várhatjuk a lábbelik terén

Stíluskalauz - 2017 tavasz

Ejtsünk néhány szót a cipőtrendekről is. A tavasszal oly kedvelt balerina cipők, telitalpak, illetve mokaszinok idén is divatosak lesznek. A virágminta a szandálokról is vissza fog köszönni, valamint ha nagyon trendik akarunk lenni, a pántokról sem szabad lemondanunk! Hihetetlenül nőies!

Maradnak a túlméretezett batyuk

Stíluskalauz - 2017 tavasz

A nagy táskák 2017-ben is maradnak, ami egyszerre áldás és talán egy kissé átok is. Tény és való, hogy egy egész túlélőkészlet is elfér bennük, ám pont ezért könnyű túlzásba esni, és ha nem vigyázunk, egy dögnehéz batyuval szaladgálunk egész nap... Ez azonban csupán részletkérdés. A lényeg, hogy intsünk búcsút a bojtoknak és a cuki kis felszerelhető díszeknek. Maradjunk a letisztult formáknál, ám extrém divatos lesz, ha a ruhánk egy mintája ott virít majd a táskánkon!

Mint azt láthatjuk, tényleg lesznek változások, de néhány kedvenc idén is marad. A legfontosabb azonban az, hogy a divatot követve is csak olyan darabokat válasszunk, ami jól áll nekünk és szexinek, felszabadultnak érezzük magunkat benne!

Jemma

2017. március