Ruhák, kreatívan újragondolva

A szekrényben felhalmozódott, megunt ruháinkat gyakran csak egyik polcról a másikra pakolgatjuk, már szinte el sem fér és közben azon morfondírozunk, mit is kezdhetnénk velük. Vegyünk újakat? Dobjuk ki őket?

Ruhák, kreatívan újragondolva

hirdetés

Némely alig viselt, némely régi nagy kedvenc, ami valahogy mindig megmenekült a kidobástól. A színes ruhaforgatag a szekrényben, amitől már a mumus is szűkölködik, egy kis kreativítással megszelidíthető. Először is selejtezzük le a valóban már használhatatlan rucikat. Nézzük meg, melyek azok amiket szeretnénk kicsit újjávarázsolni.

Néhány színes gomb, gyöngy, ruhavirág vagy egyéb kiegészítő egészen új nézőpontba helyezheti polóinkat, kabátkáinkat.

Ruhák, kreatívan újragondolva

Akár a hobbyboltokban is könnyen és viszonylag olcsón beszerezhetjük mindezen ötletes és egyedi díszeket.

hirdetés

Az apró gyöngyön át egészen a hatalmas masniig, ízléstől függően. A beszerzett, vidám holmikhoz legtöbbször otthon már csak némi kézügyesség, tű és néhány különböző színű cérna szükséges. Ezután már indulhat is a képzelet megvalósítása kiválasztott ruháinkon. Varrhatjuk vállra, zsebre, hátra, újjra, ami csak kellemes látványt nyújt a a számunkra.

Ruhák, kreatívan újragondolva

De nem csupán rávarrással tehetjük érdekessé a ruhákat, hanem jó adag merészséggel és egy kis is őnráfordítással hosszabb kabátjainkat rövidebbre szabhatjuk, vagy újjukat megkurtíthatjuk!

Így kreatívan újratervezett holmiaink már nem csupán előtérbe kerülnek majd, hanem valóban nagyon egyediekké és személyessé is válhatnak.

hirdetés

Jó tervezgetést!

2013. március